Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hong Kong'da trafiğin ortasında fotoğraf çekinen gelin ve damadı görünce şaşırmıştım ne arıyorlar yolun ortasında diye. Demek ki alternatif düğün fotosu çekiliyormuş.
Uzakdoğuda özellikle Kore' de düğün fotoğrafçısı diye bir meslek yok.
Düğünlerdeki fotoğrafları çiftlerin dostaları çekiyor.
Bizim gelinimiz Kore' li. Düğün günü 4 tane arkadaşı geldi.
Sonra hep birlikte İstanbul sokaklarında fotoğraf çektirdiler.
Sonuç muhteşemdi.
Evet Rahmi Koç müzesi...
Yorumlar için ayrıca teşekkürler..
Turuncu foto'ya yine teşşekkür ederiz eminim düğün fotolarımızı da buraya ekleriz...
Tekirdağ içinse ayçiçeği tarlaları ii fikir olabilir...
arkadaşlar mekan tercihi gerçekten çok güzel .ama fotoğrafları para verdik fotoğrafçı tuttuk çektirdik derseniz işte buna buna çok üzülürüm . eğer gerçekten bunlar orjinal kadrajlarsa vallaha yazık olmuş . hiçmi altı nokta bir dengesi diye birşey duymadın . bütünlük kompozisyon ,kurgu ,derinlik gibi kavramlar dan bi haber olmuş.
bu tür özel günlerde gelin ve damatın elbiseleri en ön plandadır hayatınız boyunca bunlara bakacaksınız . ama fotoğrafçınız o güzelim elbisleriniz kıyafetiniz. kadrajıyla katlederse hiçbirşeye bakamazssınız
nacizane önerim düğün fotoğraflarınızı çektirirken fotoğrafçınızı ve mesleki hikayesini araştırın ve düşünün derim . allah tamamına erdirsin bu arada . mutluluklar dilerim .
bu arada ben nişan düğün fotoğrafçısı değilim. ama bazen arkadaşlarıma bu gibi düğün hediyeleri veriyorum.