Sedat abi menderes hocamın dediği gibi insan evladına yapılırmı bu börek işkencesi.geziye katılımda patlama olacak.abi yaşamına imreniyorum tavuklar,köpekler,bahçe,doğal ortamda börek pişirimleri Allah hayırlı uzun ömür versin
Sedat abi menderes hocamın dediği gibi insan evladına yapılırmı bu börek işkencesi.geziye katılımda patlama olacak.abi yaşamına imreniyorum tavuklar,köpekler,bahçe,doğal ortamda börek pişirimleri Allah hayırlı uzun ömür versin
goca anam yapardı,anam rahmetli yapardı bizde devam ediyoruz Adana grubundaki arkadaşları müsait bir zamanda sahte off road gezisine davet edip evde kömbe yedirsem diye düşünüyorum
goca anam yapardı,anam rahmetli yapardı bizde devam ediyoruz Adana grubundaki arkadaşları müsait bir zamanda sahte off road gezisine davet edip evde kömbe yedirsem diye düşünüyorum
iyi akşamlar Numan bey Adana grubu kömbe var desem gelen olur gelmeyen olur ama off road gezisi ver derik kömbe yerik gezi bitti kahveler içile yola koyula ama şöyle bir proğramda olabilir trt zor yollar ekibinin geçtiği bir yer var Sarıseki Kanyonu bölüm 55-56 olacak biz ekip olarak o kanyona gireriz çıkana kadar öğleyi geçer yemeğe yetişiriz bu daha uygun olur günler uzasın bu işi halledelim selamlar
harika gözüküyor.. sedat hocam evet bu sahte offroadu yapmalıyız kesinlikle ama bizde yapılışı sırasında olursak güzel olur hem yardım ederiz hem öğreniriz hemde yeriz ellerine sağlık analarımın .....