Amarok Kuzey Kutbu’nu Fethetti!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan daisuki Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,921

daisuki

Kamp II
Yer
İSTANBUL
Soçi Kış Olimpiyatları için özel olarak tasarlanan 3 Amarok, 25 bin kilometre yaparak 66 günde Moskova’dan, Rusya’nın en kuzey bölgesi olan Kamçatka Yarımadası’na ulaştı.

Amarok Polar Expedition olarak adlandırılan yolculuk, bir ülke içinde bu zamana kadar yapılan en uzun Off-Road yolculuğu olarak da Guiness Rekorlar Kitabı’na girmeye hak kazandı.

Volkswagen Grubu’nun Rusya’nın Soçi kentinde düzenlenen Kış Olimpiyatları sponsorluğuna özel düzenlenen Amarok Polar Expedition, 3 Amarok ile Rusya’nın başkenti Moskova’dan yola çıktı. 9 kişilik ekip, 25 bin 600 kilometre yapıp, 66 gün sonra Kamçatka Yarımadası’nda bulunan Petropavlovsk kentine ulaştı.

Takımlar, 4 çeker Amarokları, zorlu hava ve yol koşulları için özel olarak tasarladı. Dev kar lastikleri, ekstra depolama alanı, araç içi kafes ile donatılan Amaroklar’ın, ön ve arka süspansiyonları, özel olarak güçlendirildi. Takım, beyaz çölde yollarını bulmak için de ekstra navigasyon sistemlerini kullandı. 2.0 turbo dizel motora sahip ve 175 HP gücündeki Amarok’lar, hiçbir büyük kaza geçirmeden, destansı yolcuklarını tamamladı.

Ynt: Amarok Kuzey Kutbu’nu Fethetti!

Soçi Kış Olimpiyatları için özel olarak tasarlanan 3 Amarok, 25 bin kilometre yaparak 66 günde Moskova’dan, Rusya’nın en kuzey bölgesi olan Kamçatka Yarımadası’na ulaştı.

fft20_mf4067380.Jpeg

fft20_mf4067381.Jpeg

fft20_mf4067383.Jpeg

fft20_mf4067386.Jpeg

fft20_mf4067387.Jpeg

Türkiye'dekilerde ön difransiyel yok bunlarda var özel sipariş üzerine mi alınıyor acaba yoksa sadece tanıtım amaçlı olarak bu gezi çin mi yapılmıştır dersiniz ???

üstü amorak altı hangi markanın önemli olan bence bu.toyata bunu kendi orjinal araçlarıyla yaptı ve bir vw kullanıcısı olarak ilk ve son defa vw alırım.bu tarz bir araç için herzaman tercihim japondan yanadır ve sizin de bu konudaki tecrübelerinizi izledim daha önce.hem toyota hemde vw kullanan biri olarak sanırım yine de toyota diyeceğinizi umuyorum.aracınızı tekrar güzel günlerde kullanınız

http://www.formulabir.net/konu-Toyota-Hilux-in-kutup-yolculugu-Video.html
özellikle 26 ve 27. saniyede aracın orjinal yürüyen aksama sahip olduğunu görüyorsunuz

özay bey teşekkür ederim sadece birazcık ;) TOYOTA fanatikliğim var. Yanlız video on numara TOYOTA bir numara :D . Amarok ta güzel bir şeyler yapmış resimlere bakılırsa gayet iyi ;)

sayın serkan bey ve yasin bey; anlayışınız için teşekürler.ben oldum olası japonlara bayılırım ve size komik gelecek ama 91 model mazda minibüsten alıdığım zevki 04 model vw den alamıyorum.halbuki vw sıfır aldık ama diğerine daha çok sevgim var.illede japon olsun bundan sonraki aracım diye kasabın önündeki kedi misali toyota hilux için yalanıp duruyorum ama bu yalanmam daha sürecek gibi.videoyu izledikçe gözlerim fılfdır fıldır dönüyor toyota için :D
kısaca ne varsa japonlarda var

Özay bey, paylaşmış olduğunuz linkteki videoya bayıldım. Tam benim hayallerimdeki gibi bir araç ve mekan. Bende çamurdan daha çok karda offroad yapmayı tercih ediyorum, daha doğrusu hayal ediyorum :D Çünkü şuanda bir aracım bile yok ::smiley: Piyangodan para çıkınca ilk önce LC VX100 alıcam ve Murat-Burak beylere katılıp Doğu Karadeniz turuna çıkıcam ??? İnş. o günleri de görürüz.

allah cc yardımcınız olsun ve dilediğiniz aracı size versin sonrada kazasız belasız mutlu günlerde kullanın sevdiklerinizle

yasakşehir07' Alıntı:
sayın serkan bey ve yasin bey; anlayışınız için teşekürler.ben oldum olası japonlara bayılırım ve size komik gelecek ama 91 model mazda minibüsten alıdığım zevki 04 model vw den alamıyorum.halbuki vw sıfır aldık ama diğerine daha çok sevgim var.illede japon olsun bundan sonraki aracım diye kasabın önündeki kedi misali toyota hilux için yalanıp duruyorum ama bu yalanmam daha sürecek gibi.videoyu izledikçe gözlerim fılfdır fıldır dönüyor toyota için :D
kısaca ne varsa japonlarda var

Bu videoyu defalarca izleyebilirim paylaşım için teşekkürler özay bey. siz son sözü bana göre söylemişsiniz zaten KISACA NE VARSA JAPON'LARDA VAR

paylaşım için teşekkürler
bence amarok biraz zorlama ,abartılı olmuş ,görsel olarak da anlaşılıyor ,dünyada iddialı kamyonet üreten markalar belli,benim için amarok daha sonraları gelir
benim favorim ranger 3.2 wildtrack,toyota 3.0 da gerçekten aklımı çelen bir araç,ne yazıkki vergiler bu zevki öldürüyor

vergiler maalesef herşeyi öldürüyor.şimdi adam köylü çiftçi ve tarlasına gidecek ürününü toplayacak getirip satacak ama olmaz illaki traktörle yapsın deniyor.halbuki bunların kullanılış amacı arazi aracı ve arazide kullanılmalı.bazı kendini bilmezler şehirde kullanınca vergisi farklı, muayenesi farklı, ötv denen neyi özelse artık o farklı kısacası kör tuttuğunu öper misali devlet babamız da garibanı öpüyor durmadan devlet babayı da zenginler ve politikacı denen zerzavatlar öpüyor fatura da yine bize kesiliyor...

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,918
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

SON KONULAR

Geri