Amatör Telsiz Sınavı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,862

YOL

SEDAT AÇIL
Yer
İstanbul, Acıbadem
Web
www.sedatacil.com
Telsiz Çağrı Kodu
TB2FKL
Amatör telsiz sınavı yaklaşıyor...

İstanbul için müracat ve sınav adresi;
Telekomünikasyon Kurumu İstanbul Bölge Müdürlüğü- İstanbul Dünya Ticaret Merkezi A-2 Blok Kat:7 Yeşilköy/İSTANBUL

son başvuru tarihi: 20.11.2006

sınav tarihi ve saati: 29.11.2006 10:00

NOT: Sınav giriş ücreti olarak Telekomünikasyon Kurumu
VAKIFBANK BANKASI ANKARA YENİŞEHİR ŞB. 00158007285214727 Tahakkuka Bağlı Olmayan Kurum Gelirleri hesabına 0,80 YTL yatırılması.

SINAVA GİRECEKLERDE ARANAN ŞARTLAR :
1 ) 12 yaşını bitirmiş olmak,
2 ) İlkokul mezunu olduğunu veya temel eğitime devam edenlerin 6 ncı sınıfa geçmiş olduğunu belgelemek,
3 ) 2813 sayılı Telsiz Kanununun 12 nci maddesinde belirtilen suçlardan mahkum olmadıklarını kanıtlayan adli sicil belgesi ile birlikte TK'ya göndermek veya amatör dernekler aracılığı ile iletmek.

SINAVA BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER :
1. Dilekçe
2. Doldurulmuş başvuru formu
3. Fotoğraf ( 2 adet )
4. Onaylı öğrenim belgesi
5. Nüfus Cüzdanı Sureti ( Muhtardan )
6. Sınav giriş ücretine ait banka dekontu
7. Adli Sicil Belgesi (Kamu kurum ve kuruluşlarda çalışanlardan, çalıştıkları kurum ya da kuruluşlardan resmi yazı ibraz etmeleri halinde adli sicil belgesi istenmez. Adaylardan 18 yaşından küçük olanlarda veli ya da vasi oluru aranır.)
8. Engelli kişiler için durumlarıyla ilgili doktor raporu.
9. Türkiye ile mütekabiliyet esası uygulaması kabul etmiş herhangi bir ülkenin vatandaşı 12 yaşını bitirmiş olması halinde başvuru formuna pasaportunun fotokopisini eklemek suretiyle sınav için başvurabilir.

istanbul dışında diğer illerden sınava katılım için detayları aşağıdaki adresten öğrenebilirsiniz.

http://www.tk.gov.tr/Basin_Duyurular/Duyurular/sinavlar/amator_telsiz_sinavi_2006_2.htm

Etiketler
Ynt: Amatör Telsiz Sınavı

ayrıca sınava girecekler için örnek testler ve konu anlatımları TRAC'ın sitesinde vardı ama sanırım bir hacklenme durumundan dolayı veritabanlarında sorunlar oluşmuş. Örnek sorular bulursam hemen link vereceğim.
73.
ta1cmb

http://www.telekomunikasyonkurumu.gov.tr/bas_form/amat_basv_dilek.doc

http://www.tk.gov.tr/bas_form/Amator_Telsizcilik_Formu.xls

görüşürüz abi o zaman

Sedat hocam,

Şimdi oturup yönetmelik falan mı çalışacağız? :-\
Hadi teknik konular kolay da...
Umarım zaman ayırabilirim.

Birlikten kuvvet doğar diyorum, Voltran diyorum, kime diyorum? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ya başımızda Kel Mahmut gibi biri olursa, Voltran işe yarar mı acep...

yok ya çok belli etmezseniz anlamıyorlar pek..ama bariz gözlerinin içine baka baka kopya olayında alıyorlar kağıdı

01- haldun
02- sedat
03- mert
04- mogzilla
05-Özlem

Ben de geliyorum bu sınava.

Cümletten hayırlı olsun

01- haldun
02- sedat
03- mert
04- mogzilla
05-Özlem
06-hasan

madem toplucanak gireceksiniz sınava bence bikaç kere oturup çalışın bir arada...faydası olur..

Benim belgelerim hazır bileee yalnız bankaya 80 kuruş mu yatırıyoruz bunu anlamadım