Bu yılın ilk telsiz sınavına başvuru için son 8 gün!. İstanbul'lular için son başvuru günü 1 Mayıs, sınav 11 Mayıs. Diğer iller ve sınavla ilgili tüm bilgiler aşağıdaki linkte...
Bu yıl bende girmek istiyordum ama şuan için yetişmem mümkün değil...Hayırlısıyla seneye girerim...Arkadaşlar bari Sedat hocamın dediği gibi sizler kaçırmayın, mutlaka girin...Seneye banada yardımınız olur
gezenbilir camiası ve telsiz sınavı . abıı sıteye ılk gırdıgım gunlerde okudugum ılk topicler arasındaydı halen devam edıyor bu muhabbet hababam sınıfı muahbetlerı gıbı oldu valla mezun olun garii
Valla yıllardır elımde telsız var ama hala belgem yok. Ama bende giriyorum bu sınava 1 mayıstakı sınavdan memnun olmayan arkadasları 12 mayısta eskısehire beklerız
havalimanında polis belimdeki telsize el koymak istediğinde belgeyi suratına çarpmak ve telsize elini bile sürdürmeden içeri girmek güzeldi, keza o belgenin maneviyatı ayrı benim için o dönemde henüz Oymakbaşı kursu almadığım halde çağrı işaretine sahip olan ilk izciydim
Belgenin işe yararlılığı telsiz alırken kendini gösteriyor birde belgesi olmayan yasal yolla VHF-UHF-HF-SSB gibi bandlarda çalışan cihazlara elini süremiyor malesef
Macera' Alıntı:
İbrahim merhaba ,
6 senelik telsiz belgesi bu güne kadar bir işe yaradımı bari
Valla yıllardır elımde telsız var ama hala belgem yok. Ama bende giriyorum bu sınava 1 mayıstakı sınavdan memnun olmayan arkadasları 12 mayısta eskısehire beklerız
Eskişehirde Kenan Demirtaş'a TA2JA , Behiç Sipahioğlu liderime TA2EV, Lütfü Borozan abime TA2RL çok selamlarımı iletirsen sevinirim. 2001de eskişehire havacılık okulu sınavlarına gittiğimde çok yardımcı olmuşlardı. Kenan abi dükkanında ağırlamış, Behiç liderim ve Lütfü abim işini gücünü bırakıp ilgilerini eksik etmemişlerdi.
Tabi TA2HO Hilmi Bey'in telsizden bana akatardığı güzel bilgileri ise asla unutamam.
Görürseniz selamlarımı iletirseniz çok memnun olurum.
ta1cmb
İbrahim