KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Tarih : 05.11.2009 16:54:17
Baslık : AMATÖR TELSİZCİLİK SINAV ve BELGELENDİRME YÖNETMELİĞİ HAKKINDA
Duyuru : Kuruluşumuzca Amatör Telsizcilik Sınav ve Belgelendirme Yönetmeliği Resmi Gazetede yayınlamak üzere Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğüne gönderilmiştir.Yönetmeliğe göre Sınavlar Kuruluşun belirleyeceği yer ve zamanda yılda iki kez yapılır.Sınavdan en az 30 gün önce Kuruluşun web sayfasında duyurulur.Başvuru yeri Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü bünyesinde yer alan Telsiz İşletme Müdürlüğüdür.Yönetmelik yayınladıktan sonra işlemlere başlanılacaktır.
Ynt: Amatör Telsizcilik Sınav ve Belgelendirme Yönetmeliği Hakkında
Ben bu sınava girmek istiyorum,aslında amatör denizci belgemi de alamadım sınav nedeni ile....Ama öncelikle amatör telsiz sınavına girip bitireyim diyorum...
Evet umut hocam haklı . Denizciye KMT lazım . Ruhsatlı Telsiz Lazım . Denizci Amatörse Amatör band dışında çalışmayan cihaz taşımalı . Zira sevgili sahil güvenlik araçtaki hertür telsizin ruhsatını sorabilir
geçen sene sınava girdim.elektronik bilgisinden kaldım.gerçi sınavda birşey bilmeyenlerde kazandı.telsizle iç içe bir kurumda çalışıyorum.halk bandı telsizim vardı.kısaca inşallah bu sınavda bişeyler yaparım.yoksa geçen sınavdan içimde uhde kaldı...
Kusura bakmayın ama bir sorum olacak. Her ne kadar çok almak istesem de bu belgeyi sınavın özellikle elektronik kısmı beni biraz kasıyor ???.
Acaba bu sınav için bir eğitim dökümanı var mıdır? Varsa nereden temin edilebilir?