KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Amatör Telsizcilik Sınav Yerleri ve Tarihleri - 2009 (A ve B Sınıfı)
arkadaşlar benim bu gün tesadüfen haberim oldu. sınavı kaçırdık yani. fakat bir sonraki sınav tarihini bilen varsa ,yazarsa sevinirim. herkese başarılar.kolay gelsin.
Selamlar,
sinav fena gecmedi aslinda, ama sonuçlar belli değil idi (ne zaman belli olacağını da bilmiyorum) ... Umarım hoca (!) bırakmaz.. Bilindiği üzere, öğrenci iyi not alır, hoca ise kırık not verir ;-) selamlar, reha
Mesut hocam,
maalesef sınavda çok haberleşemedik.. ama eminim sizler de kazandınız.. zira, sizler çok ciddi hazırlanmıştınız bizlere nazaran.. görüşmek dileği ile, reha
reha' Alıntı:
Mesut hocam,
maalesef sınavda çok haberleşemedik.. ama eminim sizler de kazandınız.. zira, sizler çok ciddi hazırlanmıştınız bizlere nazaran.. görüşmek dileği ile, reha
abi sayende olacak eğer olduysa,
benim açımdan sınava hazırlanma safhası bie çok faydalıydı,
unuttuklarımı tekrar hatırladım ve bir çok yeni bilgi öğrendim,
izmit te aynı zamanda sitemizin de üyesi olan Gölcük trac şube başkanı Umut (umutkaptan) arkadaşım sınav öncesinde kurs düzenlemişti,
kurs sırasında gönderdiğin kitaplardan da yararlandık,
hem sana hemde Umut kardeşime tekrar teşekkür ederim.
sınavı kazanan TB istasyonlarına hayırlı olsun, 73.ler..
Sınavı kazandıktan sonra lisansınız başvuru esnasında verdiğiniz ikametgah belgesindeki adrese gidiyor haberiniz olsun.
Ben öyle bir sorun yaşamıştım adresle ilgili. Posta yoluyla tahahhütlü olarak geliyor.