Ynt: Amatörler Ne Yerine Konuluyor ??
ercan süzer' Alıntı:
Bakmamı istediğin topiği inceledim ..Seni tebrik edecekdim ama hala kim olduğunu bilmiyorum..Bilgilerini yazmaya korkuyormusun..Yoksa topikdeki QSO yapan arkadaşların maniplesiylemi gerdeğe giriyorsun belli değil..Kimliğini saklayarak bu sitede insanlara hakaret etme cesaretini nereden buluyorsun bilmiyorum , senide muhatap almıyorum bilgilerine...Ayrıca T.R.A.C Ankara Şubesi 3-5 ne idüğü belirsiz amatörün kurduğu bir siteyi muhatap almaz. Nefesini tüketme AİNESİ İŞDİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ. Belki birşeyler öğrenirsin T.R.A.C Ankara.Org sitesine bir bak..Yanlız oradak iarkadaşlar cesur ve çalışkandır..Kimliklerini saklamayan delikanlılardır..
O ne idüğü belirsiz diye ifade ettiğin kişilerden birisi benim.Öncelikle ifade tarzınızın çok yanlış olduğunu belirtmek isterim.
(Seviyenizi koruyun)
Bir dernek başkanının bu şekilde kelimler kullanması hiç hoş olmamış(Hemde kamu yararına çalışan).Yapacakta bir şey yok bazı şeyler sonradan kazanılmaz ya aileden alınır,ya doğuştan vardır.
Burdaki linkte bulunan ttp://www.radyoamatorleri.com/depo/linkver/html/TA_ROLE.ht (sayfayı görüntelemek istiyorsanız adres uzantısınız en başına "h"sonuna "ml" harflerini yazın.)
Sayfaya bakarsanız en altında kırmızı bir yazı ile
(*) Ruhsat fotokopilerini site yönetimine mail yada fax yolu ile ulaştıran dernekleri ifade eder. diye bir yazı yazar.
Bu gönüllü yapılan bir çalışmadır.Trac İzmir şubesi,Antrak,Dutrad vb dernekler gönderiyorda Ankara neden göndermiyor??????
Siz gönderin biz güncelleme yapmassak o zaman tepki gösterin.
Hem çalışmaya katılmayın hemde külhanbeyi ağzıyla açıklamalar yapın.
Soru : TRAC Ankara rolesinin ruhsatları varmı?
Cevap : Evet var.
Soru : Neden göndermiyorsunuz?
Cevap : T.R.A.C Ankara Şubesi 3-5 ne idüğü belirsiz amatörün kurduğu bir siteyi muhatap almaz.
O zaman ağzınızı kapatıp oturacaksınız.Forumları reklam yapmak için kullanmayacak ve aynı zamanda meşkul etmiyeceksiniz.Reklam yapmak istiyorsanız gazeteleri seçin...
Saygılarımla