KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
sabit olarak kullanilacaksa masraf çıkarmaz , yürüteyim derseniz sanayideki amerikancıya ev aldirisiniz , amerikancılar arasında pinpon topu gibi gider gelirsiniz , vs vs devri kapanan araçlar bunlar.
Bence parça problemi olan , devrini tamamlamış araçlarla uğraşma. Alırsan son sahibi olursun. Bence sen bir Ducato veya Boxer al ve gönlünce imalatını yapıp karavan problemini çöz. İster sabit ister gezici kullan.
Bence parça problemi olan , devrini tamamlamış araçlarla uğraşma. Alırsan son sahibi olursun. Bence sen bir Ducato veya Boxer al ve gönlünce imalatını yapıp karavan problemini çöz. İster sabit ister gezici kullan.
Teşekkürler, Ama benim onu da almam zor. Çekme karavanımla idare etmeye çalışacağım.
Çünkü küçük araçtan şehiriçinde vazgeçemiyorum.
İkinci araç olarak da karavan almak benim boyumu aşıyor.
Selamlar.
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sabit olarak kullanilacaksa masraf çıkarmaz , yürüteyim derseniz sanayideki amerikancıya ev aldirisiniz , amerikancılar arasında pinpon topu gibi gider gelirsiniz , vs vs devri kapanan araçlar bunlar.