Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)
ozanyur' Alıntı:
yav kafayı yemek üzerereyim bir insan bu kadarmı sansız olur bu 4 oldu yarın katılmam gereken cok önemli bir organizasyon var ve pazar sabahına kadar devam edicek eminim
ayaşa geliyim desem bunun üzerine ben tarumar olurum ne yapıcagımı sasırdım
bu son sansızlıgım olur umarım
Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)
abi ben bu çamur sevdasına 13 yaşımda fethiyede çamur banyosuyla başladım cilde çok iyi geliyor
benim cj bile pastadan ciladan anlamaz çamur banyosunu sever
ozanyur' Alıntı:
abi ben bu çamur sevdasına 13 yaşımda fethiyede çamur banyosuyla başladım cilde çok iyi geliyor
benim cj bile pastadan ciladan anlamaz çamur banyosunu sever
İnşallah öyle sulu çamur buluruz , ama hiç sanmıyorum genelde sürülmüş tarla kıvamında agır çamur olacaktır, geçen yıl bu zamanlar oralarda maxxis mudzilla bile çamuru üzerinden boşaltamıyordu, samanlı kerpiç gibi .
[attachment=1]
abi ben gelebilirsem şimdiden hepinize kolay gelsin diyorum ve bu geceyi sonlandırıyorum bugun sahinle buz üzerinde yeterince atraksiyon yaşattı arkadasım yoruldum ve yatıyorum iyi geceler