Murat bey siteyi ve servisle bölümünü tararsanız bulabilirsiniz .Ayrıca biraz sabırlı olun gece 12 de yazmışsınız öğlen 2 de kimse yok mu yahı diye serzenişte bulunuyorsunuz
Ben ve mesela Alfonse akgün Aydına gidiyoruz Akgün Ustadan gayet memnunuz ve araçlarıda iyi tanıdığında şüphemiz yok . Alfonse un yerinde yazdım izin almadan ama ... Özetle karar sizindir tabi ki ama benim tavsiyem Akgün&Aydın olacaktır . Servisler kısmında irtibat bilgileri de var . Gezenbilir üzerinden geldiğinizi de belirtirseniz ilgileneceklerdir .
Barış Hocam,
Akgün ve Aydın'a diyecek laf yok. Ama aklınızda olsun, pahalı gelebilirse ki daha Salı günü örneğini yaşadım, gene Şaşmaz'da Şeref Oto Haytettin Usta var.
Efendiliği, bilgisi ve ekibi ile mükemmele yakın bir insan. ihtiyacın olursa, gitmeden mutlaka haberleşelim.
Akgün&Aydın, Akgün Bey çok tecrübeli ve paylaşımcı bir insan ve Chrysler-Jeep ilk yetkili servislerinden. Öte yandan yedek parça stokları da var. Benim gibi, Jeep sahibi birçok arkadaşım da Akgün&Aydın dan memnun.
Akgün&Aydın, Akgün Bey çok tecrübeli ve paylaşımcı bir insan ve Chrysler-Jeep ilk yetkili servislerinden. Öte yandan yedek parça stokları da var. Benim gibi, Jeep sahibi birçok arkadaşım da Akgün&Aydın dan memnun.
Selamlar,
Ben aracımla ilgili pek sorun yaşamdım. daha doğrusu pek sanayiye yolum düşmüyor ama arazi ve ofroad araçları konusunda, özellikle dizel pajero konusunda şaşmazda Osman ustayı tavsiye ederim. Pajero cu olduğu için GC lere pek sıcak bakmaz ama teknik bilgi konusunda iyidir. Yardımcı olur.
Benmim verdiğim isimde akgün jeep ten ayrılma zaten şuan kendi işyeri var ve gayette iyi iş yapıyolar vede ekonomik adamların politikası önce müşteri memnuniyeti saygılar
Benim verdiğim isimde akgün jeep ten ayrılma zaten şuan kendi işyeri var ve gayette iyi iş yapıyolar vede ekonomik adamların politikası önce müşteri memnuniyeti saygılar