KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Güneşli bir Ankara gününde Zerrin'in hastalığı nedeni ile etkinlik yerine pazar sabahı brunch için bir araya gelindi;devamında bu kadar kişi biraraya gelmişken arabaların pasını açalıp deyip offroad için hiç planda yok iken İncek'e gidildi .Başlıkta bayanlar offroadu dedim çünkü bende dahil olmak üzere 4 bayan arkadaş offroad deneyimi yaşadık .
Resim çeken arkadaşlardan bu güzel güne ait resimleri eklerlerse sevinirim;bu kez fotoğraf makinesini unuttuğum için ekleyemiyorum
Ynt: Ankara Gezenbilir Grubu İncek Off-Roadu (12 Ekim 2009)
Evet ya ben heryerde makine ile gezerim dün şarjı az bitmesin diye uğraşırken evde bırakıp gelmişim ,dolayısı ile ilk seyrettiğim,copilot olduğum ve ve ilk defa parkurda sürücü olduğum offroaduma ait tek resmim yok ...Bu arada Alp ve Ömer size ilk offroad deneyimimde aracımda olarak verdiğiniz destekler için çok teşekkür ederim...
Harika bir pazar günü geçirdik hep birlikte. Katılan herkese teşekkürler.
Ayrıca incekte aracını kullanmama izin vererek ilk offroad deneyimimi yapmamı sağlayan ömer'e ve araçlarıyla parkuru gezdiren can ve amir beylerede teşekkürler.
Trekking grubundaki benim gibi arkadaşlarada zorla dört çeker araç aldıracaksınız sonunda hadi hayırlısı.
Sabah kahvaltı bölümüyle ilgili fotoları en kısa zamanda yükleyeceğim. İncekte arabalarla ilk offroad heyecanı ile fotoğraf çekmeyi unuttum. Kusura bakmayın.
En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere hoşçakalın...
çok güzel bi gündü ben bütün kurtlarımı attım valla gelen herkese çok tşkler.
vedat abi tosbağan çok güzel kullanmama izin verdiğin için tekrar tşkler
offroad da tozu dumana kattık ilk yağmurlarda tekrar orda buluşalım
ama fotoları bende bekliyorum merakla.
jan' Alıntı:
çok güzel bi gündü ben bütün kurtlarımı attım valla gelen herkese çok tşkler.
vedat abi tosbağan çok güzel kullanmama izin verdiğin için tekrar tşkler
offroad da tozu dumana kattık ilk yağmurlarda tekrar orda buluşalım
ama fotoları bende bekliyorum merakla.
Kahvaltı sonrası etkinliğe katılamadığım için üzüldüm bunun acısını alp den çıkaracağım insan çaktırmadan söylerdi en başından kahvaltı sonrası operasyon var diye bizde planımızı ona göre yapardık kısmet bir dahakine
Ama fotoğrafları bekliyorum en kısa zamanda fotoğrafları paylaşmayanın kaynanası cadı olsun ;D
Arkadaşlar benim içinde cidden tahminimdende güzel bir gündü.İngiliz,japon vs binmediğim jeep türü kalmadı sanırım off road da.Bu keyfi benimle paylaşan bütün arkadaşlara teşekkürler.Busefer gerçekten fotoğraflar konusunda topluca tembellik yapıoruz sanırım ama hala dünün güzel yorgunluğunu atamadığımızdan olabilir(Bu son cümle gelmiyenler çatlasın cümlesiydi keh keh ;D ;D)
valla yetişemedim istanbuldan oraya yoksa bende biraz offroad yapardımda ama kısmet diyelim , bu arada hala foto yok ferdane hanım bu nasıl iş hem başlık aç ,sonrada kaç fotoları koyma
şekerşey0606' Alıntı:
Arkadaşlar benim içinde cidden tahminimdende güzel bir gündü.İngiliz,japon vs binmediğim jeep türü kalmadı sanırım off road da.Bu keyfi benimle paylaşan bütün arkadaşlara teşekkürler.Busefer gerçekten fotoğraflar konusunda topluca tembellik yapıoruz sanırım ama hala dünün güzel yorgunluğunu atamadığımızdan olabilir(Bu son cümle gelmiyenler çatlasın cümlesiydi keh keh ;D ;D)