Ankara Gezenbilir Grubu İncek Off-Roadu (12 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ferdane gül Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 185
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,346
Ynt: Ankara Gezenbilir Grubu İncek Off-Roadu (12 Ekim 2009)

DSCF3447.jpg

DSCF3448.jpg

DSCF3451.jpg

DSCF3452.jpg

DSCF3453.jpg

Etiketler

msmt' Alıntı:
Evet abi aynen orası, kirmirden sonra kesmezdi seni.

Amanın enduro cular görmesin bu fotoları, geçen pisti bozarsın deyip sokmamışlardı beni oraya ;D

Arkadaşlar güzel bir gündü, ben kendi adıma söylüyorum çok çok çok çooooooooooooook eğlendik. Gelmiyenler çatlasın :D

hsbasar' Alıntı:
Amanın enduro cular görmesin bu fotoları, geçen pisti bozarsın deyip sokmamışlardı beni oraya ;D

Bende aynı şeyi söyleyecektim banada rica etmişlerdi, Burası onların tapulu arazisi. bizim araçlar ağır olduğundan pisti bozuyor diye hoşlanmıyorlar girmemizden.

discovery-V8' Alıntı:
Bende aynı şeyi söyleyecektim banada rica etmişlerdi, Burası onların tapulu arazisi. bizim araçlar ağır olduğundan pisti bozuyor diye hoşlanmıyorlar girmemizden.

oooo abi ozaman arkadaşlara saygısızlık etmeyelim, biz başka bir yer bulalım, bende şehire çok yakın oynarız diye seviniyordum.

Biz oraya gittiğimizde endurocu vardı orda, kimse de bişey demedi.

Zaten doğru dürüst bir enduro parkuru yokki orda. Kısacık bir route var. Yani aman aman girmeyin , alanı bozmayın diyecek bir hal yok orada bana göre.

Bildiğim kadarı ile o pist yapılan bir yarış için Enduro'cular tarafından Belediyeden kiralanmıştı.Yani o arsa belediyenin diye biliyorum ben.Zaten enduro'cuların olsaydı o pist hiç boş kalmazdı ;)

Pistin karşısından göle doğru kızılcaşar köyünün içinden giderseniz çok iyi yerler var, yada TED in yanından vadiye inerseniz 10 numara yerler var, ama her araç giremez, tamamen yarış amacıyla hazırlanmış araçların bile çakıldığını gördüm ben oralarda . ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,067
Kayıtlı Üye Sayımız
166,812
Kaydolan Son Üyemiz
ibrahim_33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR