KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Ankara Grubu Mühye Off-Road Parkurunda (28 Mart 2010)
Gene süper bir gün oldu, Mühye'de bile batıp çıkacağımız yer bulduk ya, helal bize ;D
Can, Zerrin bu şipşak organizasyon için çok teşekkürler.
Keren geçmiş olsun, olur böyle şeyler, sıkma canını, sen hemen halledersin ;D ;D
Hadi arkadaşlar gelsin resimlerrrr videolarrrrr ;D ;D ;D ;D
Selam, herkese iyi geceler...
Çok teşekkür edicem az sonra herkese, şincilik kısacık yazıyorum sorna accıkk uzun teşekür meşekkür felans döktürürüz gene ;D
Bendeki görselleri hazırlıyorum... Süpperr bi gün oldu... Keşke aracımla gelebilseydim, çok çok imrendim....
Kerem çok çok üzüldüm, ama fazla masraf çıkmayacak gibi bi his var içimde.. çok geçmiş olsun kardeşim. Konuştuğumuz gibi yarın görüşürüz, canla başla yardıma hazırım...
Yaw Zerrin bak ZJ sanada yakıştı, hemde canavar gibi kullandın. Tamam bu virüs sanada bulaştı artık. Yok yok tez vakitte sana bir ZJ temin ediliyor ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Murat, ben en az 10 yıldır bu virüs ile yaşıyorum, bir çok kişi Off-Roadun ne olduğunu bilmediği zamanlarda ben yarışlarını izlemeye giderdim her zaman ;D ;D ;D
Kısmet olmadı bir türlü 4x4 almak, binek aracın şehirde ki rahatlığını terkedemedim bir türlü
Sana çok teşekkürler ediyorum, aracını kullanmama fırsat verdiğin için Videosu hazır olunca yükleyeceğim, bu arada senin kullanımında 4 teker havada çekim yapmıştım, onu da hazırlayınca yükleyeceğim
VARHUB' Alıntı:
Yaw Zerrin bak ZJ sanada yakıştı, hemde canavar gibi kullandın. Tamam bu virüs sanada bulaştı artık. Yok yok tez vakitte sana bir ZJ temin ediliyor ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Alpcim, utandım, kızardım şimdi bu düşünceleriniz ve desteğiniz karşısında, çok naziksiniz, çok teşekkürler ediyorum Gezenbilir Ailesi böyle güzel işte, hepinizi çok seviyorum..
Alfonse' Alıntı:
Zerrin kendisine alır bi 4x4 ama, çokda gerek yok...
Ekibimizin bütün araçları onun zaten.... ;D
Kim demiş off-road aracı yok diye, hadi ordan, hadi ordan... ;D Bi sürü off road aracı var onun Kem gözler beri dursun ;D