Ankara Grubu Mühye Off-Road Parkurunda (28 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 156
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,131
Ynt: Ankara Grubu Mühye Off-Road Parkurunda (28 Mart 2010)

İlk videoyu yüklüyorum, Kerem'in Niva ile çamura dalışı

th_MOV08687.jpg

Etiketler

Gene süper bir gün oldu, Mühye'de bile batıp çıkacağımız yer bulduk ya, helal bize ;D
Can, Zerrin bu şipşak organizasyon için çok teşekkürler. ;) :D
Keren geçmiş olsun, olur böyle şeyler, sıkma canını, sen hemen halledersin :D :D ;D ;D

Hadi arkadaşlar gelsin resimlerrrr videolarrrrr ;D ;D ;D ;D

Selam, herkese iyi geceler...

Çok teşekkür edicem az sonra herkese, şincilik :smiley: kısacık yazıyorum :smiley: sorna :smiley: accıkk uzun teşekür meşekkür felans döktürürüz gene ;D

Bendeki görselleri hazırlıyorum... Süpperr bi gün oldu... Keşke aracımla gelebilseydim, çok çok imrendim....

Kerem çok çok üzüldüm, ama fazla masraf çıkmayacak gibi bi his var içimde.. çok geçmiş olsun kardeşim. Konuştuğumuz gibi yarın görüşürüz, canla başla yardıma hazırım...

Sevgiler....

Murat rica ederim, katılım ve katkılarından dolayı ben teşekkür ederim :smiley:

VARHUB' Alıntı:
......Can, Zerrin bu şipşak organizasyon için çok teşekkürler. ;) :D ......

Bu arada UFUK BABA tebrik ederim, Moderatörlük yakışır abime ;D ;D ;D ;D

(gazzzz, gazzzz) ;D ;D ;D ;D

Ufuk ve Arda'nın Suzi ile ilk çamur geçişleri :smiley:

th_MOV08688.jpg

Yaw Zerrin bak ZJ sanada yakıştı, hemde canavar gibi kullandın. Tamam bu virüs sanada bulaştı artık. Yok yok tez vakitte sana bir ZJ temin ediliyor ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Biliyorsun sen kullandığında da ben çekmiştim, o videoyuda koymayı unutma ;) ;D ;D

Murat, ben en az 10 yıldır bu virüs ile yaşıyorum, bir çok kişi Off-Roadun ne olduğunu bilmediği zamanlarda ben yarışlarını izlemeye giderdim her zaman ;D ;D ;D

Kısmet olmadı bir türlü 4x4 almak, binek aracın şehirde ki rahatlığını terkedemedim bir türlü :D

Sana çok teşekkürler ediyorum, aracını kullanmama fırsat verdiğin için :smiley: Videosu hazır olunca yükleyeceğim, bu arada senin kullanımında 4 teker havada çekim yapmıştım, onu da hazırlayınca yükleyeceğim :smiley:

VARHUB' Alıntı:
Bu arada UFUK BABA tebrik ederim, Moderatörlük yakışır abime ;D ;D ;D ;D

(gazzzz, gazzzz) ;D ;D ;D ;D

Ufuk abi, bende çok tebrik ederim....

İcraat planlarınızı öğrenebilirmiyiz acep? ;D ;) ;D

VARHUB' Alıntı:
Yaw Zerrin bak ZJ sanada yakıştı, hemde canavar gibi kullandın. Tamam bu virüs sanada bulaştı artık. Yok yok tez vakitte sana bir ZJ temin ediliyor ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Zerrin kendisine alır bi 4x4 ama, çokda gerek yok... ;)
Ekibimizin bütün araçları onun zaten.... ;D

Kim demiş off-road aracı yok diye, hadi ordan, hadi ordan... ;D Bi sürü off road aracı var onun ;) Kem gözler beri dursun ;) ;D

Paylasim icin tesekkurler zevkli bir gezi yapmissiniz ..devamini bekliyoruz.
Aks kesen arkadasimiza gecmis olsun..

Alpcim, utandım, kızardım şimdi bu düşünceleriniz ve desteğiniz karşısında, çok naziksiniz, çok teşekkürler ediyorum :smiley: Gezenbilir Ailesi böyle güzel işte, hepinizi çok seviyorum..

Alfonse' Alıntı:
Zerrin kendisine alır bi 4x4 ama, çokda gerek yok... ;)
Ekibimizin bütün araçları onun zaten.... ;D

Kim demiş off-road aracı yok diye, hadi ordan, hadi ordan... ;D Bi sürü off road aracı var onun ;) Kem gözler beri dursun ;) ;D

Kerem geçmiş olsun.
Ya aks ya da aks kafası gitmiştir kilitlemeden yürümüyorsa.
Açtırmışken göbek rulmanına da bakın derim..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR