Ankara Grubu Off-Road Etkinliği (16 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TnaTkmen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 423
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,965

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu Off-Road Etkinliği (16 Ocak 2011)

yav ben perişan oldum sabah kalkamadım ıse daha yenı gelebıldım vay arkadaş ne sucukmus öldürdü benı ee tabı 2 kangal sucuk yersen boyle olur bırde oksıjen carpdı

gerıle gerıle boynum cıkmıs yerınden......... valla herseye ragmen cok guzeldı cok keyıfaldım

herkeze cok ama cok tesekkurederım :smiley:

[attachment=1]
HERKESE TEŞEKKÜRLER

IMG_0064.jpg

dayak yesem ancak bu kadar yoruldum

ttos' Alıntı:
yaaa arkadaslar bi yoruldu bi yorulduki sormayın sucuk yemekten ;D ;D ;D ustleri baslarıda battı mazallah hangi deterjan temizleyecek bu aracları ve kıyafetleri simcik yazıııkkkk ;D ;D ;D selim bey benim sucuk hala baki ben yiyemedim ;)

harbı cok sucuk yemısın yafff

ya arkadasım benım sucuklara goz koyanı gorunce dayanamayıp hepsını yıyorum

ttos' Alıntı:
lutfen aracların ve arkadasların temizligine dikkat :p
http://www.dailymotion.com/video/xgljbz_vid-00011-20110116-1427_auto

tabi burada yazdıklarım arkadaslara takılmak maksatı ile yazılmıstır isin aslına gelirsek gercekten eglenceli ve yorucu bir gezi idi herkeze tesekkurler.

sana dogum gununde 1 yıllık arac yıkama fısı alcam canın sıkıldıkca gıt gıt yıkat hehehe

TnaTkmen' Alıntı:
aynen öyle ya ama zevkliydi. :smiley:
Ayrıca GS sticker'ları için tekrar teşekkür ederim. :smiley:

ricaederım abıcım ne demek tune ellerıne sağlık (ben daha ızleyemedım bu arada)

tuna faceden sefer tolga tos aratıp basvururmusun senin bir suru face adresin cıkıyor :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,634
Kayıtlı Üye Sayımız
166,927
Kaydolan Son Üyemiz
AliUmut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR