son_kral_54
Hamdi TEKMEN
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="bkocoglu" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
bkocoglu' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Merhaba,<br />
<br />
Arkadaşlarım,<br />
<br />
Bende Ankara da yaşıyorum. Bir kaç gezenbilir etkinliğine sizlerle katılmıştım<br />
<br />
Ankara grubunda bir karmaşa var. Yukardaki linke bakarsanız, 200küsür sayfa yazı var. Burası günlük sohbet sayfalarına dönmüş. <br />
<br />
Yapılacak etkinlikte bir "gezenbilir" uygulaması var.<br />
1- Önce etkinlik duyurulur. <br />
2-Etkinlik yapılır ve sonuçlar duyurulur.<br />
Bunun için 2 link kullanılır.<br />
Ama burada her şey bir karmaşa içinde , aynı sayfalarda boğulmuş gitmiş.<br />
<br />
Bilgilerinize<br />
Bülent KOÇOĞLU
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>belkide haklı olabilirsiniz bülentbey.metin arkadaşımında dediği gibi bu sayfa hal,hatır gerekirse gırgır,şamata<br />
topiğin adı üzerinde muhabbet köşesi.<br />
bizler yinede günübirlik ani gezilerimizi buradanda duyurabiliyoruz ve gezi görselleri için yeni topic açılıyor.<br />
yaz mevsimi nedeniyle fazla katılım olmaması münasebetiyle ister istemez bu böyle gelişiyor.<br />
geniş kapsamlı gezilerimiz için duyuru linki veriliyor.anladığım kadarıyla topiği tam olarak takip etmediğiniz kanaatindeyim.<br />
he birde şunuda vurgulamadan geçemeyeceğim.bu duyuru linklerine geleceğim deyipte gelmeyenler veya ilk gelipde <br />
buluşma noktasında hareket etmeden of road turu için belki biliyoruz ama hatırlatmakta fayda olan manifosta,uyarı,<br />
kurallar vardır.buna bizzat şahit oldum ışık dağı turumuzda grup lideri olarak bir araya gelip konuşamadık bile.<br />
en azından telsizi olmayanlara fazla telsizleri vermek için ama maalesef belli arkadaşlarımız dışında buna uyan olmadı.<br />
bu nedenledirki bu iş herşeyden önce dostluk ve arkadaşlık ve yardımlaşmaları beraberinde getirir.<br />
bu durumda güvenemeyeceğim veya beni yarı yolda bırakacak veya kurallara uymayacak insanlarla böylesi tura çıkmak istemem.aynı şartlar benim içinde geçerlidir.yani artık geniş kapsamlı turda pek düşünmüyorum bu benim şahsi görüşüm.<br />
yinede ayrımcılık yapmamak için herzaman söyleriz kendini bilen,bizi zordurumda bırakmayacak herkezi bekleriz.</div>