Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,403,251

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.</b><br /> <br /> Benim yakaladığım aynalı sazanmış...<br /> bıyıkları vardı, bir de rengi böyle yeşil değildi.<br /> <br /> İsraille sazanın alakası nedir?</div>

Etiketler
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.</b><br /> <br /> İstilacı balık, yaşadığı yerde balık bırakmıyor</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.</b><br /> <br /> Hay Allah, ben bundan sonra Mogan&#039;a Eymir&#039;e bisiklete giderken çapariyi alırım yanıma...<br /> Acayip keyif aldım bu işten...</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="son_kral_54" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> son_kral_54' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> 17.18.19 mayıs kampını buradamı yapsak,hem balık tutma yarışması düzenleriz... </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> <br /> Çamlıdere ye 15 hazirandan önce olta atmak yasak ustam yapalım yapmasına da</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="Sentinel" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> Sentinel' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Hay Allah, ben bundan sonra Mogan&#039;a Eymir&#039;e bisiklete giderken çapariyi alırım yanıma...<br /> Acayip keyif aldım bu işten... </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> bir haftasonu beraber gideriz</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.</b><br /> <br /> grupda balıkcı çogalmış toplanıp balıga gidelim</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.</b><br /> <br /> kurtbogazından harika turnalar çıkıyor haftasonu ordayım</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="06kalıpçı57" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> 06kalıpçı57' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> grupda balıkcı çogalmış toplanıp balıga gidelim </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> <br /> <br /> Aşulayalum hepsünü usta balukçudan zarar gelmez</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="06kalıpçı57" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> 06kalıpçı57' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> haklısın ömer abi iyibir hobi balık tutmak </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> <br /> abi sen l200 ü nıye sattın</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="mserdemir" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> mserdemir' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> abi sen l200 ü nıye sattın </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote> bilader bana dayanamadı 3kez akis kesti 3kez baskı balata yaktı benim araç manuel vitesti birde hata yaptım birton para verip raalli art gücpaketi uygulattık motor cok guçlü oldugundan kırıp kırıp geliyordum akisleri balatayı satma sebebim buydu</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.</b><br /> <br /> <br /> <br /> Amir Hocam Allah nasip kısmet ederse yarın ikinci kez baba oluyor,<br /> Ganjavi ailesinin yeni ferdine şimdiden sağlık, sıhhat ve hayırlı bir ömür dilerim.<br /> <br /> Kezban Hanım a da Allah tan acil şifalar ...</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="TEKNIKISLEM" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> TEKNIKISLEM' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Amir Hocam Allah nasip kısmet ederse yarın ikinci kez baba oluyor,<br /> Ganjavi ailesinin yeni ferdine şimdiden sağlık, sıhhat ve hayırlı bir ömür dilerim.<br /> <br /> Kezban Hanım a da Allah tan acil şifalar ... </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> <br /> Ganjavi ailesini kutlarım kezban hanımın allah yardımcısı olsun sağlık ile dünya ya gelir inşallah</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.</b><br /> <br /> Amir Abi tekrar hayırlı, uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütsün</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="06kalıpçı57" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> 06kalıpçı57' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> bilader bana dayanamadı 3kez akis kesti 3kez baskı balata yaktı benim araç manuel vitesti birde hata yaptım birton para verip raalli art gücpaketi uygulattık motor cok guçlü oldugundan kırıp kırıp geliyordum akisleri balatayı satma sebebim buydu </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> ya bende benım 2004 ü satıp 2009 model almak ıstıyorum ama terettudluyum.hatamı yaparım acaba diyorum.pekı cokmu kırıcı kullanıyordun aracı abi.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> bu aradada amir abi allah analı babalı buyutsun.sağlıklı sıhatlı kucagınıza alırsınız inşallah ...</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.</b><br /> <br /> bu arada ömer abi,metin abi sizler nasılsınız görüşmeyeli ...</div>

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.
Geri