edessastelio
Kamp II
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="HmdTkmn" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
HmdTkmn' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
metin hocam tuhafıma giden zaten bu mesajın birkaç topiğe gönderilmiş olması.<br />
birde bu isimlerin bu topicde hiç yer almaması.<br />
madem etkinliğe göre topic ayırımı var o etkinliğin mesajıda o topicde yer alması gerekir.<br />
diyeceksinki burası serbest muhabbet<br />
doğrudur,o zaman herdaim muhabbete bekleriz.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Hamdi bey, Muhabbet için siz ve ben uygun değiliz sanırım.<br />
Ben: 63 yaşındayım, İLKOKUL mezunuyum, 45 senelik kendi adıma ticaret hayatım vardı,şu an emekliyim.<br />
Malesef 4x4' dümde yok... Bir teşekkür mesajını serbest muhabbet veya etkinlik olarak değerlendirebiliyorsunuz, bravo...<br />
Ben yanlış yaptığım zaman karşımdaki bir çocuk bile olsa özür dileme cesaretini gösterebilirim.<br />
Üye adınızın altında dikkatimi çeken bir satır(Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır...)<br />
Acaba ben yazdığım bir teşekkür mesajını alaya alan siz tarafından haksızlığa uğramadımmı ?<br />
Evet ben bahsi geçen teşekkür mesajımı bilerek birkaç topiğe yazdım. Çünki mesajda adı geçen kişiler benim nazarımda saygıdeğer kişiler...İsimlerini duymamanıza hiç şaşırmadım, az ve öz, saygılı muhabbet yapıyorlar...<br />
Sizden özür falan beklediğimi sanmayın.Zaten beni ne kadar kırdığınızı başka farkedenler olacaktır, onların doğru düşüncesi yeter... İyiki bu sitede doğruyu gören arkadaşlarda var...<br />
Yanlış yaptığımı düşünmüyorum, özür dilemek erdemlik olduğu için;<br />
Sayın ANKARA'lılardan, bu topiğe (TEŞEKKÜR dışındaki mesajımdan başka) ANKARA'lı olmadığım halde mesaj yazdığım için özür dilerim.<br />
Ahmet Özdemir<br />
Tevellüt:1950</div>