<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.</b><br />
<br />
<br />
aslında fidanlar konusunda iki gelişme var<br />
birincisi <br />
bu günlerde (14-15-16-17-18-19 Kasım) Kazan civarında Orman Genel Müdürlüğü tarafından 40 hektar alana yapılan bir dikim çalışması var, ilgilendiğimi/ilgilendiğimizi bilen bir Abimiz bu uygulama için haber verdi, ancak hem dikimin yapılacağı alanın çok kolay ulaşılır olması hem de ihale edilmiş bir iş olduğu ve dikimi yapacak yeteri kadar personel olduğu düşüncesi ile hepimizin adına, biraz da insiyatif kullanarak bildirimi paylaşmadım, sonucunda bu iş biz olmasak da tamamlanacak bir çalışma.<br />
<br />
ikincisi<br />
Ankara Orman Genel Müdürlüğü' nden bir Abimizi ziyaret ederek, durumumuzu, arazi kabiliyetimizi ve bir tam günlük çalışma potansiyelimizi anlatarak, mevsime uygun fidan, dikim alanı (tercihen sadece 4x4 araç ile gidilebilecek şekilde) ve dikim sonrası bakım-koruma ve dikim anında lojistik destek istedim, bu isteklerimizin karşılanması sonucunda 18-20 araç ve 40 kişilik dikim ekibinin organize olabileceğini (İnşallah mahçup olmayız), gezi ve ağaç dikim işini bir arada yapmak istediğimizi, 40-50 km. toplamda 80-100km menzilimiz olduğunu anlattım, bize özel bir çalışma yapıp, haber vereceğini söyledi, gelecek haberi buradan paylaşacağım, gelen bilgilere göre çok daha büyük bir organizasyon için kolları sıvayabiliriz.<br />
<br />
ya da;<br />
biz kafamıza göre adam başı alacağımız fidanları alıp hızlıca daha mütevazi bir dikim işini de kotarabiliriz,<br />
<br />
özetle;<br />
büyük bir katılım ve büyük bir dikim için beklemeli,<br />
biz bize, hızlı bir dikim için acele etmeliyiz.<br />
<br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="yalcg" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
yalcg' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Metin, fidanlar konusunda gelişme varmı?<br />
Herkese sevgi, saygılarımla..
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote></div>