Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,127,096

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

bende yoruldum.. sen misin offroad a ugglarla giden.. birde ayakkabı temizlemeye ugraştım. neyseki farklı renklerde 6 çift daha var

mjeliada' Alıntı:
bende yoruldum.. sen misin offroad a ugglarla giden.. birde ayakkabı temizlemeye ugraştım. neyseki farklı renklerde 6 çift daha var

amma attın havayı benim kız duymasın ada bir tane aldım parcalandı bi daha istiyor simdi desem ada ablanda 6 cift varmıs diye yanarsın ona gore

ttos' Alıntı:
amma attın havayı benim kız duymasın ada bir tane aldım parcalandı bi daha istiyor simdi desem ada ablanda 6 cift varmıs diye yanarsın ona gore
söyle söyle. ugglar ama çok rahat , sıcak tutuyor yazında terletmiyor , topklu olmadıgı içinde rahat. gerçi bana topuklu düşünemiyorum pek 1.95 oluyorum topuklularla

mjeliada' Alıntı:

benımmdeee ayakkabım var hemde daha guzelll (cocukların soyledıgı yaamuk agızla soyluyorum şu an)

sefer abı senın kızın bı resmı varya bıttım ben onaaaa tam senın aracın tekerın yanında o resmı buyutup asın odasına

bende bittim o resime kendisi ozellikle cektirmis annesine

mjeliada' Alıntı:
söyle söyle. ugglar ama çok rahat , sıcak tutuyor yazında terletmiyor , topklu olmadıgı içinde rahat. gerçi bana topuklu düşünemiyorum pek 1.95 oluyorum topuklularla

jeep den baska arac kullanmam, ugg dan baska da ayakkabı giymem diyorsun yani

ttos' Alıntı:
bende bittim o resime kendisi ozellikle cektirmis annesine

jeep den baska arac kullanmam, ugg dan baska da ayakkabı giymem diyorsun yani

diğer aracım civic converse de giyerim. harley davidson da giyerim ama en iyisi jeep ve ugg

bu arada sucuk yedinmi dün

mjeliada' Alıntı:
diğer aracım civic converse de giyerim. harley davidson da giyerim ama en iyisi jeep ve ugg

tabı tabı jeep ve ugg

ya alp ın aracının sesı hala kulaklarımda ne ötuyordu arac,hanı aşık oldugunn kızın sesını duyarsında bı garıp olursun,için gider bende o aracın sesını duydukca oyle oluyorum valla eger bı gun öyle bı arac alırsam yanı jeep emın olunkı o ses yuzunden alıyorumdur

5.2 sesi ve gucu farklıdır

ama o sesi sen bosverde masallahın var her cekimde senin sesinde eksik degil yani ;D