Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
hayırlı dıyelım o zaman ;D ;D ;D ;D
ttos' Alıntı:papaz sende kaldı selim ;D ;D ;D
hayırlı dıyelım o zaman ;D ;D ;D ;D

ttos' Alıntı:papaz sende kaldı selim ;D ;D ;D
mjeliada' Alıntı:bende yoruldum.. sen misin offroad a ugglarla giden.. birde ayakkabı temizlemeye ugraştım. neyseki farklı renklerde 6 çift daha var![]()
ttos' Alıntı:amma attın havayı benim kız duymasın ada bir tane aldım parcalandı bi daha istiyor simdi desem ada ablanda 6 cift varmıs diye yanarsın ona gore![]()
mjeliada' Alıntı:bende yoruldum.. sen misin offroad a ugglarla giden.. birde ayakkabı temizlemeye ugraştım. neyseki farklı renklerde 6 çift daha var![]()
mserdemir' Alıntı:benımmdeee ayakkabım var hemde daha guzelll (cocukların soyledıgı yaamuk agızla soyluyorum şu an)
sefer abı senın kızın bı resmı varya bıttım ben onaaaa tam senın aracın tekerın yanında o resmı buyutup asın odasına
mjeliada' Alıntı:söyle söyle. ugglar ama çok rahat , sıcak tutuyor yazında terletmiyor , topklu olmadıgı içinde rahat. gerçi bana topuklu düşünemiyorum pek 1.95 oluyorum topuklularla
![]()
ttos' Alıntı:bende bittim o resime kendisi ozellikle cektirmis annesine
jeep den baska arac kullanmam, ugg dan baska da ayakkabı giymem diyorsun yani![]()
mserdemir' Alıntı:benımmdeee ayakkabım var hemde daha guzelll (cocukların soyledıgı yaamuk agızla soyluyorum şu an)
sefer abı senın kızın bı resmı varya bıttım ben onaaaa tam senın aracın tekerın yanında o resmı buyutup asın odasına
mjeliada' Alıntı:diğer aracım civicconverse de giyerim. harley davidson da giyerim
ama en iyisi jeep ve ugg
![]()
mserdemir' Alıntı:tabı tabı jeep ve ugg
ya alp ın aracının sesı hala kulaklarımda ne ötuyordu arac,hanı aşık oldugunn kızın sesını duyarsında bı garıp olursun,için gider bende o aracın sesını duydukca oyle oluyorum valla eger bı gun öyle bı arac alırsam yanı jeep emın olunkı o ses yuzunden alıyorumdur
girdap' Alıntı:alp kardeş şimdi uyandı gelir birazdan![]()
sende mi şimdi uyandıngirdap' Alıntı:alp kardeş şimdi uyandı gelir birazdan![]()
;D ;D ;D ;D koptum bu lafa.mjeliada' Alıntı:berabermi uyuyordunuz o nasıl laf öyle![]()
ttos' Alıntı:sende mi şimdi uyandın![]()
;D ;D ;D ;D koptum bu lafa.
ttos' Alıntı:sende mi şimdi uyandın![]()
;D ;D ;D ;D koptum bu lafa.
mjeliada' Alıntı:napiyim ama öyle lafa böyle cevapahahah