Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,077,169

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

aloooooo erhan hala aramadın tel çalmadı arıza var diye sesim gelüyürmüüü ;D ;D ;D

Etiketler

umutcelikel' Alıntı:
Hee tanımam mı teknik serviste kendisi...Serapmıydı eşi eskiden buradaydı...Daha eskiden herhalde))

Offf kongre dönemi başlayacak yakında Antalya vs geyik gibi nasıl büyüyor gözümde var ya :-\

bizim başladı bu benim gideceğim ikinci kongre önce antalya kbb haftaya göz burada ankarada

ankaradaki kongreler çık sıkıcı oluyor

cumhurkose@msn.com' Alıntı:
arkadaşlar bu hafta sonu için etkinlik planlanmadı mı?

başakalarını bilmem ama ben kızlarımla avm dolaşma etkinliği planladım ;D ;D ;D bu hafta beni yok yazın arkadaşlar ;D ;D

tuncerersoy' Alıntı:
aloooooo erhan hala aramadın tel çalmadı arıza var diye sesim gelüyürmüüü ;D ;D ;D

abi ameliyathaneye geçiyorum arıza var kbb de hemen gelsene beraber yapalım ;D ;D ;D

gun boyu burdaydım 1 allahın kulu yazmadı kalktım dısarı cıktım yarım saat ,herkezın yazacagı ,geyık yapacagı tutmus .ben ısıfaedıyorum bu işden ;D ;D

mserdemir' Alıntı:
gun boyu burdaydım 1 allahın kulu yazmadı kalktım dısarı cıktım yarım saat ,herkezın yazacagı ,geyık yapacagı tutmus .ben ısıfaedıyorum bu işden ;D ;D

gel şaşmaza gidelim

arkadaşlar ben kaçıyorum size iyi muhabbetler

mserdemir' Alıntı:

sen nasıl nöbetçisin nöbetçi nöbet yerini terk edermi ;D ;D ;D cezalısın haftaya hafta sonu kongre sonrası bana yardıma geliyorsun ;D ;D ;D ;D ;D ;D

tuncerersoy' Alıntı:
sen nasıl nöbetçisin nöbetçi nöbet yerini terk edermi ;D ;D ;D cezalısın haftaya hafta sonu kongre sonrası bana yardıma geliyorsun ;D ;D ;D ;D ;D ;D

sen ne zaman yardım ıstedınde ben gelmedım abı alacagın olsun senelık ızın alayım ıstersen

selam.
arkadaşlar bir yanlış anlama var sanırım.doğum günü benim değil.tolga'nın ve efenindi.

mserdemir' Alıntı:
sen ne zaman yardım ıstedınde ben gelmedım abı alacagın olsuın enelık ızın alayım ıstersen

senelik izin sana başka zaman lazım olur ;D, haftaya pazar öğlenden sonra yardım lazım olursa ben seni ararım akidiş ;D ;D ;D

son_kral_54' Alıntı:
selam.
arkadaşlar bir yanlış anlama var sanırım.doğum günü benim değil.tolga'nın ve efenindi.

abi arada senin doğum gününüde beleşe getirmek istiyorlar pasta kesmeden, off road yapmadan, çamura batmadan ;D ;D ;D

tekrar tolganın ve efenin doğum günleri kutlu olsun. sağlık huzur mutluluk ve bol paralı nice yıılar dilerim ikisinede