tuncerersoy Kamp I Mesajlar 112 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 25 Mar 2011 #3,153 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. aloooooo erhan hala aramadın tel çalmadı arıza var diye sesim gelüyürmüüü ;D ;D ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. aloooooo erhan hala aramadın tel çalmadı arıza var diye sesim gelüyürmüüü ;D ;D ;D
tuncerersoy Kamp I Mesajlar 112 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 25 Mar 2011 #3,154 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. umutcelikel' Alıntı: Hee tanımam mı teknik serviste kendisi...Serapmıydı eşi eskiden buradaydı...Daha eskiden herhalde)) Offf kongre dönemi başlayacak yakında Antalya vs geyik gibi nasıl büyüyor gözümde var ya :-\ Genişletmek için tıkla ... bizim başladı bu benim gideceğim ikinci kongre önce antalya kbb haftaya göz burada ankarada ankaradaki kongreler çık sıkıcı oluyor
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. umutcelikel' Alıntı: Hee tanımam mı teknik serviste kendisi...Serapmıydı eşi eskiden buradaydı...Daha eskiden herhalde)) Offf kongre dönemi başlayacak yakında Antalya vs geyik gibi nasıl büyüyor gözümde var ya :-\ Genişletmek için tıkla ... bizim başladı bu benim gideceğim ikinci kongre önce antalya kbb haftaya göz burada ankarada ankaradaki kongreler çık sıkıcı oluyor
umutcelikel No pain no gain... Mesajlar 3,338 Tepkime Puanı 211 Yer Ankara Web landroverseries3umutcelikel.blogspot.com 25 Mar 2011 #3,155 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. tuncerersoy' Alıntı: bizim başladı bu benim gideceğim ikinci kongre önce antalya kbb haftaya göz burada ankarada ankaradaki kongreler çık sıkıcı oluyor Genişletmek için tıkla ... Valla öyle...Zekai Tahir Burak Doğumevi kongresine gitmiştim Hiltonda da delirecektim))))
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. tuncerersoy' Alıntı: bizim başladı bu benim gideceğim ikinci kongre önce antalya kbb haftaya göz burada ankarada ankaradaki kongreler çık sıkıcı oluyor Genişletmek için tıkla ... Valla öyle...Zekai Tahir Burak Doğumevi kongresine gitmiştim Hiltonda da delirecektim))))
cumhurkose@msn.com Kamp I Mesajlar 171 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 25 Mar 2011 #3,156 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. arkadaşlar bu hafta sonu için etkinlik planlanmadı mı?
tuncerersoy Kamp I Mesajlar 112 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 25 Mar 2011 #3,157 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. cumhurkose@msn.com' Alıntı: arkadaşlar bu hafta sonu için etkinlik planlanmadı mı? Genişletmek için tıkla ... başakalarını bilmem ama ben kızlarımla avm dolaşma etkinliği planladım ;D ;D ;D bu hafta beni yok yazın arkadaşlar ;D ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. cumhurkose@msn.com' Alıntı: arkadaşlar bu hafta sonu için etkinlik planlanmadı mı? Genişletmek için tıkla ... başakalarını bilmem ama ben kızlarımla avm dolaşma etkinliği planladım ;D ;D ;D bu hafta beni yok yazın arkadaşlar ;D ;D
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 25 Mar 2011 #3,158 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. tuncerersoy' Alıntı: aloooooo erhan hala aramadın tel çalmadı arıza var diye sesim gelüyürmüüü ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... abi ameliyathaneye geçiyorum arıza var kbb de hemen gelsene beraber yapalım ;D ;D ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. tuncerersoy' Alıntı: aloooooo erhan hala aramadın tel çalmadı arıza var diye sesim gelüyürmüüü ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... abi ameliyathaneye geçiyorum arıza var kbb de hemen gelsene beraber yapalım ;D ;D ;D
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 25 Mar 2011 #3,159 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. gun boyu burdaydım 1 allahın kulu yazmadı kalktım dısarı cıktım yarım saat ,herkezın yazacagı ,geyık yapacagı tutmus .ben ısıfaedıyorum bu işden ;D ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. gun boyu burdaydım 1 allahın kulu yazmadı kalktım dısarı cıktım yarım saat ,herkezın yazacagı ,geyık yapacagı tutmus .ben ısıfaedıyorum bu işden ;D ;D
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 25 Mar 2011 #3,160 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: gun boyu burdaydım 1 allahın kulu yazmadı kalktım dısarı cıktım yarım saat ,herkezın yazacagı ,geyık yapacagı tutmus .ben ısıfaedıyorum bu işden ;D ;D Genişletmek için tıkla ... gel şaşmaza gidelim
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: gun boyu burdaydım 1 allahın kulu yazmadı kalktım dısarı cıktım yarım saat ,herkezın yazacagı ,geyık yapacagı tutmus .ben ısıfaedıyorum bu işden ;D ;D Genişletmek için tıkla ... gel şaşmaza gidelim
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 25 Mar 2011 #3,161 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. cumhurkose@msn.com' Alıntı: arkadaşlar bu hafta sonu için etkinlik planlanmadı mı? Genişletmek için tıkla ... maalesef yine boş geçiyoruz
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. cumhurkose@msn.com' Alıntı: arkadaşlar bu hafta sonu için etkinlik planlanmadı mı? Genişletmek için tıkla ... maalesef yine boş geçiyoruz
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 25 Mar 2011 #3,162 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. arkadaşlar ben kaçıyorum size iyi muhabbetler
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 25 Mar 2011 #3,163 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: arkadaşlar ben kaçıyorum size iyi muhabbetler Genişletmek için tıkla ... gorusuruz abı kendıne ıyı bak
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: arkadaşlar ben kaçıyorum size iyi muhabbetler Genişletmek için tıkla ... gorusuruz abı kendıne ıyı bak
tuncerersoy Kamp I Mesajlar 112 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 25 Mar 2011 #3,164 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: gun boyu burdaydım 1 allahın kulu yazmadı kalktım dısarı cıktım yarım saat ,herkezın yazacagı ,geyık yapacagı tutmus .ben ısıfaedıyorum bu işden ;D ;D Genişletmek için tıkla ... sen nasıl nöbetçisin nöbetçi nöbet yerini terk edermi ;D ;D ;D cezalısın haftaya hafta sonu kongre sonrası bana yardıma geliyorsun ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: gun boyu burdaydım 1 allahın kulu yazmadı kalktım dısarı cıktım yarım saat ,herkezın yazacagı ,geyık yapacagı tutmus .ben ısıfaedıyorum bu işden ;D ;D Genişletmek için tıkla ... sen nasıl nöbetçisin nöbetçi nöbet yerini terk edermi ;D ;D ;D cezalısın haftaya hafta sonu kongre sonrası bana yardıma geliyorsun ;D ;D ;D ;D ;D ;D
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 25 Mar 2011 #3,165 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. tuncerersoy' Alıntı: sen nasıl nöbetçisin nöbetçi nöbet yerini terk edermi ;D ;D ;D cezalısın haftaya hafta sonu kongre sonrası bana yardıma geliyorsun ;D ;D ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... sen ne zaman yardım ıstedınde ben gelmedım abı alacagın olsun senelık ızın alayım ıstersen
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. tuncerersoy' Alıntı: sen nasıl nöbetçisin nöbetçi nöbet yerini terk edermi ;D ;D ;D cezalısın haftaya hafta sonu kongre sonrası bana yardıma geliyorsun ;D ;D ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... sen ne zaman yardım ıstedınde ben gelmedım abı alacagın olsun senelık ızın alayım ıstersen
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 25 Mar 2011 #3,166 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. selam. arkadaşlar bir yanlış anlama var sanırım.doğum günü benim değil.tolga'nın ve efenindi.
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. selam. arkadaşlar bir yanlış anlama var sanırım.doğum günü benim değil.tolga'nın ve efenindi.
tuncerersoy Kamp I Mesajlar 112 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 25 Mar 2011 #3,167 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: sen ne zaman yardım ıstedınde ben gelmedım abı alacagın olsuın enelık ızın alayım ıstersen Genişletmek için tıkla ... senelik izin sana başka zaman lazım olur ;D, haftaya pazar öğlenden sonra yardım lazım olursa ben seni ararım akidiş ;D ;D ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: sen ne zaman yardım ıstedınde ben gelmedım abı alacagın olsuın enelık ızın alayım ıstersen Genişletmek için tıkla ... senelik izin sana başka zaman lazım olur ;D, haftaya pazar öğlenden sonra yardım lazım olursa ben seni ararım akidiş ;D ;D ;D
tuncerersoy Kamp I Mesajlar 112 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 25 Mar 2011 #3,168 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. son_kral_54' Alıntı: selam. arkadaşlar bir yanlış anlama var sanırım.doğum günü benim değil.tolga'nın ve efenindi. Genişletmek için tıkla ... abi arada senin doğum gününüde beleşe getirmek istiyorlar pasta kesmeden, off road yapmadan, çamura batmadan ;D ;D ;D tekrar tolganın ve efenin doğum günleri kutlu olsun. sağlık huzur mutluluk ve bol paralı nice yıılar dilerim ikisinede
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. son_kral_54' Alıntı: selam. arkadaşlar bir yanlış anlama var sanırım.doğum günü benim değil.tolga'nın ve efenindi. Genişletmek için tıkla ... abi arada senin doğum gününüde beleşe getirmek istiyorlar pasta kesmeden, off road yapmadan, çamura batmadan ;D ;D ;D tekrar tolganın ve efenin doğum günleri kutlu olsun. sağlık huzur mutluluk ve bol paralı nice yıılar dilerim ikisinede