KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
slm millet umarım calıcak ama aracta suyun gırmedı delik kalmamış beyınler sokuldu elektronıkcıye gıtdı iş yogunlugundan fazla ilgilenemedim ama öluyu yıkayıp kaldırcak bi hacamız var oda ben denız işimiz bu bir sekılde ayaga dıkerız sıkın tı olmaz umarım ;D ;D
slm millet umarım calıcak ama aracta suyun gırmedı delik kalmamış beyınler sokuldu elektronıkcıye gıtdı iş yogunlugundan fazla ilgilenemedim ama öluyu yıkayıp kaldırcak bi hacamız var oda ben denız işimiz bu bir sekılde ayaga dıkerız sıkın tı olmaz umarım ;D ;D
murat abi benim araç cok bakımlı bır aractır yenı modellerının coguna ta cıkarır dıyebılırım bunlar basıt seyler umarım beyaz guvercınım benı fazla uzmez o hep bakımlı idi bundan sonrada suya gırmemesi için uyardım onu bakalım ne olcak
abi sanada çok çok tesekkur edrım benı sırtlayıp ta aaaa oralardan getirdigin için aracın beyınlerı sokuldu bıraktım bakıyorlar öotor henuz calısmadı bakalım ne olcak hayırlısı olsun
saol abi allah sizin aracları korusun beterinden abi o kadar aradım acmadın hayırdır tatsız bır seymı var aracın olmamısmı tekrar dan sana sıfır bı arac cekelım takıldım kaldım benım aracı deyıl senı dusunur oldum
saol abi allah sizin aracları korusun beterinden abi o kadar aradım acmadın hayırdır tatsız bır seymı var aracın olmamısmı tekrar dan sana sıfır bı arac cekelım takıldım kaldım benım aracı deyıl senı dusunur oldum
Yok yaramaz bir şey de hafta sonu millet mavra peşindeyken ben çalışmak zorunda kaldım,
sistem odalarında zaten telefon a müsaade etmiyorlar, dünyayla ilşikim kesildi,
şükür başka bir durum yok.
Araç la ilgili olarak;
Hanım araca bakıp sağ taraf mı sol taraf mıydı muhabbeti yaptı, bu da araç olmamışmı sorusuna cevap olsun ;
tekrar teşekkürler, elinize kolunuza sağlık, iyi ki varsınız.