Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 977,799

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Serkan bey Eskişehir sündiken dağlarının zirvesinde oturduk ben 6 yaşımda iken.
O Kış Ayı kaldığımız evin 300 metre üstünde inini kurup kalmış olduğunu karlar eridiğiğnde görmüştüm en son

Nerde bu kurumcu dağı ?

Etiketler

Kurumcu Dağı, Kızılcahamam Çeltikçi tarafının üstü, Çamlıdere'nin karşısı...

Serko' Alıntı:
iyi ki kendiniz kontrol etmişsiniz; piyasada usta çok ama işini severek yapan sanatkarlar az...
salla başını al maaşını misali kendini geliştirip işininin hakkını veren ustalar azalıyor

huseyin abi gemiş olsum arzayı bulmuşsun ustalarda sökedaka sökedaka buluyorlar arzayı onun için eniyi usta kendindir abi araca hergun biz biniyoruz tamirci bizim kadar anlamaz

Kurumcu köyünden devam edersen, sorgun tarafına çıkarsın hatta sorgun'dan sonra da Tiske tarafına

buluruz tabi, hatta çok iyi olur, kendi yapacağımız işleri de orda hallederiz...

murat hurdacıların yanına yanaşılmıyor hurda şaftlara 600 tl fiyat çeken komple şaşiye l200 d max parası ister bu işi birdaha düşün bence

Serko' Alıntı:
iyi ki kendiniz kontrol etmişsiniz; piyasada usta çok ama işini severek yapan sanatkarlar az...
al bendende o kadar.dört çekerdeyken direksiyonu çevirdiğimde önden kopacakmış gibi ses geliyordu.
bir usta sol akis dedi,değiştirdik sonuç aynı.başka ustaya gittim oda sol akis demezmi.
yahu yeni değiştik desemde yine değiştik.sonuç vahim.sonra sağ akis dedi.
iyi onuda değişek dedim.yenisini bulamadığımızdan tornacıda yaptırdık,
sonuç aynı.yine tornacıya gidip biraz gevşetmesini istedik.abi bunda sorun yok desede gevşetti.
cık.aynı.en sonunda tekerleri tam çevirdiğimizde şaseye sürttüğünü ve akisleri zorladığını anladık.
tur azaltıp şimdilik hallettik ama ufak bi sorun için çektiğim çile ve parçalar cabası oldu.

Şase almıyacamki

Şasesi borulardan yapacam
motor
şanzuman
arazi şanzumanı
şaftlar
tekerler
dingiller

ve bolca del biç kaynak yap
ve vakit
soğuk kış geceleri işimiz ne ?

şu flanş işini çözelim, bu direksiyon turunu azaltma bence iyi birşey değil, hem flanş olursa aracın dengesi de oturur...

06kalıpçı57' Alıntı:
huseyin abi gemiş olsum arzayı bulmuşsun ustalarda sökedaka sökedaka buluyorlar arzayı onun için eniyi usta kendindir abi araca hergun biz biniyoruz tamirci bizim kadar anlamaz
sağol mehmet abi haklısın biz sorunu bulmasaydık kimbilir zamannımız paralarımız nekadar giderdi bilmem