KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Serhat ile Alp alıp taktırmışlardı, onlara sorabiliriz, çok karmaşık bir iş değil ama,
ne kadar da olsa tecrübe ister
eğer alırım kendim de takarım diyorsan ben de yardımcı olmaya çalışırım
elimiz havya, tornaida, ölçü aleti tutar,
atla deve değildir sonucunda.
yukarıdaki fiyatları da bizim şirketin malzeme aldığı bir yerden aldım, birilerine faydası olur belki.
her seferinde Hamdi Hoca'm bas bas bağırıyor, yazıyor ama,
hala almayan, ya da alıp da kullanmayan arkadaşlar var.
depoda yakıt olmasın, en basitinden bir PMR olsun.
bu arada
CB alacağın zaman, anten için İvedik Hurdacılar Sitesinde askeriye hurdalarından çıkan antenlere de bir bak
nato standartlarında çok baba ürünler var, uygun montaj ile hem estetik hem de kullanım için güzel olabilir.
bu arada
CB alacağın zaman, anten için İvedik Hurdacılar Sitesinde askeriye hurdalarından çıkan antenlere de bir bak
nato standartlarında çok baba ürünler var, uygun montaj ile hem estetik hem de kullanım için güzel olabilir.
Bu kadar tesadüf olur , ben de tam telsiz araştırıyordum , yardımcı olursanız sevinirim. PMR tabir edilen telsizler küçük el telsizleri değil mi , araçta herhangi bir cihaz yok , düğmesini çevirip frekansı ayarlayıp kullanıyorsun.
Az önce bizim şirkete 6 çift alındı fabrika içi iletişim için , çifti 160 TL , kendime de 1 çift aldırayım mı ne dersiniz? Bizim geziler için yeterli olur mu? Yoksa araca monte Serkan'ın bahsettiği bir cihaz mı gerekir.
Bu kadar tesadüf olur , ben de tam telsiz araştırıyordum , yardımcı olursanız sevinirim. PMR tabir edilen telsizler küçük el telsizleri değil mi , araçta herhangi bir cihaz yok , düğmesini çevirip frekansı ayarlayıp kullanıyorsun.
Az önce bizim şirkete 6 çift alındı fabrika içi iletişim için , çifti 160 TL , kendime de 1 çift aldırayım mı ne dersiniz? Bizim geziler için yeterli olur mu? Yoksa araca monte Serkan'ın bahsettiği bir cihaz mı gerekir.
aslında araca monte CB telsiz çok çok daha iyi ama herkes de CB olmadığı için bir işe yaramıyor, ben acil bir durum olabilir düşüncesiyle CB düşünüyorum.
Bir de bizim bu PMR lar istediği kadar 10-12 km olsun, araya bir dağ girsin, görüşme kesilebiliyor
Ben ilan vereyim o vakit PMR'a ikinci aranıyor diye
Cumhuriyet Bayramı'ndan sonra görüşme imkanı olmadı...
Gezileri genelde beraber yapmışsınız
Biz de gelsek katılabilir miyiz? Sanki burada tanışan grup referans usulü görüşüyor gibi geldi
Biz de gelsek katılabilir miyiz? Sanki burada tanışan grup referans usulü görüşüyor gibi geldi
Merhabalar bende aselsan cobra 12 km menzilli pmr almıştım 2 adet araya tepe vadi vs girince işe yaramıyor paylaşmak için birde yedek şarj cihazı daha lazım