Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,113,335

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Serko' Alıntı:
Metin Hocam, ben de PMR'ın yanı sıra bir CB telsiz düşünüyorum ama montajını kim yapar, onu bilemiyorum

Serhat ile Alp alıp taktırmışlardı, onlara sorabiliriz, çok karmaşık bir iş değil ama,
ne kadar da olsa tecrübe ister
eğer alırım kendim de takarım diyorsan ben de yardımcı olmaya çalışırım
elimiz havya, tornaida, ölçü aleti tutar,
atla deve değildir sonucunda.

yukarıdaki fiyatları da bizim şirketin malzeme aldığı bir yerden aldım, birilerine faydası olur belki.

Etiketler

evet, iyi yapmışsın, faydası olsun; telsiz olmadan sıkıntı oluyor, zaman kaybediyoruz ve yoruluyoruz

Serko' Alıntı:
evet, iyi yapmışsın, faydası olsun; telsiz olmadan sıkıntı oluyor, zaman kaybediyoruz ve yoruluyoruz

her seferinde Hamdi Hoca'm bas bas bağırıyor, yazıyor ama,
hala almayan, ya da alıp da kullanmayan arkadaşlar var.
depoda yakıt olmasın, en basitinden bir PMR olsun.

bu arada
CB alacağın zaman, anten için İvedik Hurdacılar Sitesinde askeriye hurdalarından çıkan antenlere de bir bak
nato standartlarında çok baba ürünler var, uygun montaj ile hem estetik hem de kullanım için güzel olabilir.

TEKNIKISLEM' Alıntı:
bu arada
CB alacağın zaman, anten için İvedik Hurdacılar Sitesinde askeriye hurdalarından çıkan antenlere de bir bak
nato standartlarında çok baba ürünler var, uygun montaj ile hem estetik hem de kullanım için güzel olabilir.

ya biliyorum o dükkanı, geçen sene gitmiştim, birsürü çıkma askeri telsiz var, aciip seviyorum oraları :smiley:

Bu kadar tesadüf olur , ben de tam telsiz araştırıyordum , yardımcı olursanız sevinirim. PMR tabir edilen telsizler küçük el telsizleri değil mi , araçta herhangi bir cihaz yok , düğmesini çevirip frekansı ayarlayıp kullanıyorsun.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-lisanssiz-telsiz-aselsan-cobra-mt-975-el-telsizi-2-adet-cihaz-63702045/detay/

Az önce bizim şirkete 6 çift alındı fabrika içi iletişim için , çifti 160 TL , kendime de 1 çift aldırayım mı ne dersiniz? Bizim geziler için yeterli olur mu? Yoksa araca monte Serkan'ın bahsettiği bir cihaz mı gerekir.

Teşekkürler

ekinox' Alıntı:
Bu kadar tesadüf olur , ben de tam telsiz araştırıyordum , yardımcı olursanız sevinirim. PMR tabir edilen telsizler küçük el telsizleri değil mi , araçta herhangi bir cihaz yok , düğmesini çevirip frekansı ayarlayıp kullanıyorsun.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-lisanssiz-telsiz-aselsan-cobra-mt-975-el-telsizi-2-adet-cihaz-63702045/detay/

Az önce bizim şirkete 6 çift alındı fabrika içi iletişim için , çifti 160 TL , kendime de 1 çift aldırayım mı ne dersiniz? Bizim geziler için yeterli olur mu? Yoksa araca monte Serkan'ın bahsettiği bir cihaz mı gerekir.

Teşekkürler

bende bundan kullanıyorum, hatta bir çok arkadaş da ama 2. telsiz genelde gereksiz, tek alma şansı olan bir yer varsa, belki daha iyi olur

aslında araca monte CB telsiz çok çok daha iyi ama herkes de CB olmadığı için bir işe yaramıyor, ben acil bir durum olabilir düşüncesiyle CB düşünüyorum.
Bir de bizim bu PMR lar istediği kadar 10-12 km olsun, araya bir dağ girsin, görüşme kesilebiliyor

Serkan merhaba...
Ne zaman almayı düşünüyorsun CB'yi
Aslında 1'er CB ile 1 pmr takım alıp PMR ları paylaşabiliriz..

Sentinel' Alıntı:
Serkan merhaba...
Ne zaman almayı düşünüyorsun CB'yi
Aslında 1'er CB ile 1 pmr takım alıp PMR ları paylaşabiliriz..

selamlar Fırat, ben de PMR var, ayrıca CB düşünüyorum

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=80124.0

bir de bu telsiz var, 6 tane kalmış ellerinde, fiyatu uygun, iş görecek bir telsiz

Ben ilan vereyim o vakit PMR'a ikinci aranıyor diye :smiley:
Cumhuriyet Bayramı'ndan sonra görüşme imkanı olmadı...
Gezileri genelde beraber yapmışsınız
Biz de gelsek katılabilir miyiz? Sanki burada tanışan grup referans usulü görüşüyor gibi geldi

Sentinel' Alıntı:
Biz de gelsek katılabilir miyiz? Sanki burada tanışan grup referans usulü görüşüyor gibi geldi

tabiki gel Fırat, genel de burdan haberleşiyoruz, bu Pazar sanırım kaçıcaz bir yerlere...
sadece bazı arkadaşlar telefonda haberleşip, takılıyorlar :smiley:

Serko' Alıntı:
tabiki gel Fırat, genel de burdan haberleşiyoruz, bu Pazar sanırım kaçıcaz bir yerlere...
sadece bazı arkadaşlar telefonda haberleşip, takılıyorlar :smiley:

Eyvallah, takip edeyim o zaman ne tarafa doğru gidilecek
Keyifli olur

Sentinel' Alıntı:

Merhabalar bende aselsan cobra 12 km menzilli pmr almıştım 2 adet araya tepe vadi vs girince işe yaramıyor paylaşmak için birde yedek şarj cihazı daha lazım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR