abi sen mangalı bırak; evlenmeden bir kaç ay önce adamı batıkentte gördüm, ayak üstü iki muhabbet falan, evleneceğimi duyunca, abi bizde geliriz, konvoy yaparız, şöyle yaparız, böyle yaparız v.s ( arabaya yapacaklarını anlatır gibi).... Neyse ben seni ararım 1 hafta öncesinde dedim; adam telefona bile cevap vermedi ;D
yani diyeceğim hep bişeyler yapıyor :
abi sen mangalı bırak; evlenmeden bir kaç ay önce adamı batıkentte gördüm, ayak üstü iki muhabbet falan, evleneceğimi duyunca, abi bizde geliriz, konvoy yaparız, şöyle yaparız, böyle yaparız v.s ( arabaya yapacaklarını anlatır gibi).... Neyse ben seni ararım 1 hafta öncesinde dedim; adam telefona bile cevap vermedi ;D
hadı canım sen benı aradınmıkı,sen benı nerde aradın ,bende kendı kendıme ya bak evlendı barklandı dugune bıle cagırmadı dedım valla bende sana kızmıstım
evet doğru hatta karşılaştığınızı düğüne davet edeceğini ama düğün telaşı ile unutmuş olabileceğini söylemiştin hatırlıyorum, serkan bu konuda selim in hakkı var, yiğidi öldürelim hakkını yemeyelim
ya bır ara ne oldu bılıyormusun senın numarayla baska bı arkadaşın numarası karıştı senı onun yerıne kkayıtetmısım onu senın yerıne kayıtetmısım o elemanıda sevmezdım o aradıgında acmıyordum daha sonra senın aradıgını ssanarak telefonu actım megerse o luzumsuz arıyormus bılmem anlatabıldımmı sımdı senın numarada yok bende
evet doğru hatta karşılaştığınızı düğüne davet edeceğini ama düğün telaşı ile unutmuş olabileceğini söylemiştin hatırlıyorum, serkan bu konuda selim in hakkı var, yiğidi öldürelim hakkını yemeyelim