Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,108,308

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

ttos' Alıntı:
muhabbet kısmı tamam da o mangalın başında da bir türlü göremedik seni :D

abi sen mangalı bırak; evlenmeden bir kaç ay önce adamı batıkentte gördüm, ayak üstü iki muhabbet falan, evleneceğimi duyunca, abi bizde geliriz, konvoy yaparız, şöyle yaparız, böyle yaparız v.s ( arabaya yapacaklarını anlatır gibi).... Neyse ben seni ararım 1 hafta öncesinde dedim; adam telefona bile cevap vermedi ;D
yani diyeceğim hep bişeyler yapıyor ::smiley:

Etiketler

mserdemir' Alıntı:
ya mangalım var dedım mangalın basında dururummu dedım ,basında duracak bırı olursa cok lezzetlı etle pişiyi :smiley::smiley::smiley::smiley: cunku mangalım kalıtelı ateşi ıyı harlıyo hahaha

mangal var, mangal gibi yürek var, muhabbet var, pilotajlık var, su gecişlerinde batma var, çekilme var.... daha noolsun diyorsun yani :D :D :D

Serko' Alıntı:
abi sen mangalı bırak; evlenmeden bir kaç ay önce adamı batıkentte gördüm, ayak üstü iki muhabbet falan, evleneceğimi duyunca, abi bizde geliriz, konvoy yaparız, şöyle yaparız, böyle yaparız v.s ( arabaya yapacaklarını anlatır gibi).... Neyse ben seni ararım 1 hafta öncesinde dedim; adam telefona bile cevap vermedi ;D

ya serkan bende onu diyorum zaten laf da herşey var ama icraata gelince kayıp ;D

Serko' Alıntı:

hadı canım sen benı aradınmıkı,sen benı nerde aradın ,bende kendı kendıme ya bak evlendı barklandı dugune bıle cagırmadı dedım valla bende sana kızmıstım :smiley:

ttos' Alıntı:
ya serkan bende onu diyorum zaten laf da herşey var ama icraata gelince kayıp ;D

icraat kısmıdı hep aksı zamana denk gelıyo zaten elım kolum baglı kalıyo

sefer abı hatta sanada dedım dımı ya serken evlendı barklandı bızı dugune bıle cagırmadı dıye yanlışmı hatırlıyorum yoksa sa demedımmı

zamanında kaç kere aradım da neyse...
onu bırak, 50 metre altımda oturuyorsun, bağırsam duyarsın :smiley:

mserdemir' Alıntı:
icraat kısmıdı hep aksı zamana denk gelıyo zaten elım kolum baglı kalıyo

sefer abı hatta sanada dedım dımı ya serken evlendı barklandı bızı dugune bıle cagırmadı dıye yanlışmı hatırlıyorum yoksa sa demedımmı

evet doğru hatta karşılaştığınızı düğüne davet edeceğini ama düğün telaşı ile unutmuş olabileceğini söylemiştin hatırlıyorum, serkan bu konuda selim in hakkı var, yiğidi öldürelim hakkını yemeyelim :smiley:

Serko' Alıntı:
zamanında kaç kere aradım da neyse...
onu bırak, 50 metre altımda oturuyorsun, bağırsam duyarsın :smiley:

ya bır ara ne oldu bılıyormusun senın numarayla baska bı arkadaşın numarası karıştı senı onun yerıne kkayıtetmısım onu senın yerıne kayıtetmısım o elemanıda sevmezdım o aradıgında acmıyordum daha sonra senın aradıgını ssanarak telefonu actım megerse o luzumsuz arıyormus bılmem anlatabıldımmı sımdı senın numarada yok bende

harbıden bagırsan duyarım

ttos' Alıntı:
evet doğru hatta karşılaştığınızı düğüne davet edeceğini ama düğün telaşı ile unutmuş olabileceğini söylemiştin hatırlıyorum, serkan bu konuda selim in hakkı var, yiğidi öldürelim hakkını yemeyelim :smiley:

evet yafff yemeyın hakkımı

o telefon muhabbetıde daha sonra oldu ta dugunden baya bı sonra

sev güzel kardeşim, sev, insanları sev, herkesi olduğu gibi kabul et, renkler olmazsa hayatın tadı olmaz... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR