Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 944,719

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

hhehehehehehe.....

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Hep neşeli kalın İnşallah

Sevgiler...
Sağlıcakla...
Selamlar...

Etiketler

mserdemir' Alıntı:
alp bu arada bir şey unutmussun , senın bu yazdıklarının arasında bırılerıde çıkıp mutlaka TAKİP yazacak , mahalle kavgası seyretmek için

;D ;D ;D ;D

Sağlıkla...
Selamlar...

Başka biyerde de okuyumuştum, bişilerde yazmıştım, burayada yazdığınız iyi oldu...

Çok iyi fikir... Tebrik...

kaza haberinide ben sonradan öğrendim bir kaç kırıgı varmış mustafa beyin pazar günü konya yolunda bir çekici mustafa beyin yeşil offroad aracını yüklenmiş gidiyordu araçta bi hasar göremedim ben öyle göze çarpan bir şey yoktu yani giden büyük geçmiş olsun

Teşekkürler.Evet inşallah ciddi durum yoktur.Umarız kısa zamanda da etkinliğin tarihi belli olur.Bizim büroda karıncalar çıkmaya başladı.Bizde yavaş yavaş çıkalım yuvalarımızdan

takipte fayda var ;D

alp alt yıkama derken ??? ??? ???

Vallahi Alp beye bravo.Allahtan ki sadece alt yıkama soruldu.Demek motorla,kitle vs alakalı birşey sorulsa 11-12 sayfa.pihuuu.şükür ki gayretli insanlar var

outlaw06' Alıntı:
Vallahi Alp beye bravo.Allahtan ki sadece alt yıkama soruldu.Demek motorla,kitle vs alakalı birşey sorulsa 11-12 sayfa.pihuuu.şükür ki gayretli insanlar var
eyvallah sagolun

valla alp benim piggy'nin altı sizinkiler kadar kirlenmiyo sizinkilerinin yanında temizlenmiş kremlenmiş pudralanmış bebek totosu gibi kalır ;D ;D

Eskişehir Yolu, Emek Bahçeli arkanızda kalacak şekilde Konya Yolu üzerinde, Yüzüncü Yıl a girişte (eski demir köprü) hemen sağ tarafta olan LPG istasyonunun içindeki yıkamacıya gidilebilir, yetkilisinin adı Ahmet dir, lift ya da rampası yoktur, ama yıkamanın olduğu yer ciddi eğimli ve kanalım tıkandı, ortalık kirlendi demez, gece gidilmesi uygun olur, 15,00 ile 20,00 TL arası para ödenir, araç yıkanır, güzergahı ve gece gidecek şekilde zamanı uyanların bakmasında, görmesinde fayda var.

selamımız ile gidilirse bir ihtimal çay da içilebilir.

valla ben şimdiye dek sadece birdefa 15 lira verdim.oda ustaya alt takım bakımı için gerekliydi.
haricinde çamurları boş arazide düşürüp harikalar diyarı karşısındaki opet'de 2 liraya yıkıyorum.
selamım ile gidilirse dayak yeme ihtimalide var ;D ;D ;D

Hamdi bey opet deki yıkamacı demek o yüzden bana dövecek gibi bakıyormuş 3 defa 2 lira attım makineye yine temizlenmedi her yer çamur oldu bir daha gittiğimde abi köyde battım masalını da yemez çamurları biraz döküp gideyim bari