Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 944,815

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

outlaw06' Alıntı:
Alp bey ne demek istiyorsunuz? Buradakiler kavgacımı yani?Cahil cühelalarda mı var yani burda?Neden rakamı yazmıyorsunuz?İster 100 tl olsun ister 10 tl sizene.Beğenen beğensin beğenmeyen beğenmesin.Hem 10 tl ise elbette az.Hem 100 ise fazla tabi.Tıbbi malzememi kullanıyor.Ne var yani.Kaldır suyu tut.Ninemde yapar.Amacınız kavga çıkarmakmı?Hem dicek değil:diyecek, yazcek değil yazacak.Sabah sabah neden forumda öfke ve husumet yaratıyorsunuz?
Muuuuuuhahaha:smiley: Kavgaya bahanemi yok yani Alp bey abicim.Yazsan elbet kavga çıkar ama yazmasan da çıkar.Hanzoluk öldümü:smiley:))) (AMAN HA ŞAKA YAPIYORUM.ALP BEYE TAKILIYORUM.KAVGA ÇIKTI SANIP YENGEYLE TARTIŞIP EVDEN ÇIKANLAR SOĞUK SUYA DALMASIN) :smiley:Not:Bu bir şakadır.3, şahıslarla alakası yoktur.Nolur okuyup anlayınız:smiley:)) Pihiii

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

hhehehehehehe.....

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Hep neşeli kalın İnşallah :smiley:

Sevgiler...
Sağlıcakla...
Selamlar...

Etiketler

mserdemir' Alıntı:
alp bu arada bir şey unutmussun , senın bu yazdıklarının arasında bırılerıde çıkıp mutlaka TAKİP yazacak , mahalle kavgası seyretmek için

;D ;D ;D ;D

Sağlıkla...
Selamlar...

outlaw06' Alıntı:
Yanlış okumadıysam andoff kulüp başkanı Mustafa bey bu haftaki mahalli yarış hazırlığında,dün sahada kaza geçirmiş ve hastanedeymiş.Bu forumdan da andofftan da kimseyi tanımam.Ama toplanıp gitmek isteyenler varsa bende gitmek isterim.Hem gönül verdiğimiz bir etkinliğe destek hemde hasta ziyareti sevabını almak adına!

Başka biyerde de okuyumuştum, bişilerde yazmıştım, burayada yazdığınız iyi oldu...

Çok iyi fikir... Tebrik... :smiley:

outlaw06' Alıntı:
Yanlış okumadıysam andoff kulüp başkanı Mustafa bey bu haftaki mahalli yarış hazırlığında,dün sahada kaza geçirmiş ve hastanedeymiş.Bu forumdan da andofftan da kimseyi tanımam.Ama toplanıp gitmek isteyenler varsa bende gitmek isterim.Hem gönül verdiğimiz bir etkinliğe destek hemde hasta ziyareti sevabını almak adına!

kaza haberinide ben sonradan öğrendim bir kaç kırıgı varmış mustafa beyin pazar günü konya yolunda bir çekici mustafa beyin yeşil offroad aracını yüklenmiş gidiyordu araçta bi hasar göremedim ben öyle göze çarpan bir şey yoktu yani giden büyük geçmiş olsun

Teşekkürler.Evet inşallah ciddi durum yoktur.Umarız kısa zamanda da etkinliğin tarihi belli olur.Bizim büroda karıncalar çıkmaya başladı.Bizde yavaş yavaş çıkalım yuvalarımızdan:smiley:

Alfonse' Alıntı:
Şimdi rakam yazcam

biri fazla dicek :smiley:
öbürü okadar emek var -uygun fiyattır, suyun cmküpü kaç para biliyomusun- dicek :smiley:
başka biri cmküp öyle yazılmaz ben matematik öğretmeniyim diye foruma ilk mesajını yazıcak, bidaha foruma girmicek ;D
biri ben yarı parasına yaptırdım dicek :smiley:
öbürü sen bana kerizmi demek istiyosun dicek :smiley:
diğeri hayır demedim sen çocuk gibi alındın dicek :smiley:
öbürü ben kaç yaşındayım biliyomusun haddini bil dicek :smiley:
başka biri -katılıyorum ayıptır- yazcak :smiley:
diğeri ben seni başka konudan biliyorum hep böylesin zaten- yazcak :smiley:
biri ötekine diğeride beridekine özel mesaj atcak... :smiley:
birinin diğerinin ötedekinin ve beridekinin arkadaşları desteğe ayaklanacak :smiley:

çok basit bi soru cevaptan pata küte ortalık karışcak... ;D

;) üye olduğum 4 yıllık tecrübede en az 20 kere seyrettiğim kangren sanal filmdir,
hepsinin sonuda acıklı biter veya sonunda katil uşakmı değilmi :smiley: diye belli olmadan küt diye -The End- yazar ;) bilmem anlatabildim mi?

almıyim, alanada mani olmayım ;) buradan yazmıyim.. ;) rakamı özelden yazayım ;D ;D

;D Çünkü Alt Yıkamayı Kaça Yaptıkları Çok Çok HassaS Konu ;D
takipte fayda var ;D

outlaw06' Alıntı:
Vallahi Alp beye bravo.Allahtan ki sadece alt yıkama soruldu.Demek motorla,kitle vs alakalı birşey sorulsa 11-12 sayfa.pihuuu.şükür ki gayretli insanlar var:smiley:
eyvallah :smiley: sagolun

valla alp benim piggy'nin altı sizinkiler kadar kirlenmiyo sizinkilerinin yanında temizlenmiş kremlenmiş pudralanmış bebek totosu gibi kalır ;D ;D

Eskişehir Yolu, Emek Bahçeli arkanızda kalacak şekilde Konya Yolu üzerinde, Yüzüncü Yıl a girişte (eski demir köprü) hemen sağ tarafta olan LPG istasyonunun içindeki yıkamacıya gidilebilir, yetkilisinin adı Ahmet dir, lift ya da rampası yoktur, ama yıkamanın olduğu yer ciddi eğimli ve kanalım tıkandı, ortalık kirlendi demez, gece gidilmesi uygun olur, 15,00 ile 20,00 TL arası para ödenir, araç yıkanır, güzergahı ve gece gidecek şekilde zamanı uyanların bakmasında, görmesinde fayda var.

selamımız ile gidilirse bir ihtimal çay da içilebilir.

valla ben şimdiye dek sadece birdefa 15 lira verdim.oda ustaya alt takım bakımı için gerekliydi.
haricinde çamurları boş arazide düşürüp harikalar diyarı karşısındaki opet'de 2 liraya yıkıyorum.
selamım ile gidilirse dayak yeme ihtimalide var ;D ;D ;D

HmdTkmn' Alıntı:
valla ben şimdiye dek sadece birdefa 15 lira verdim.oda ustaya alt takım bakımı için gerekliydi.
haricinde çamurları boş arazide düşürüp harikalar diyarı karşısındaki opet'de 2 liraya yıkıyorum.
selamım ile gidilirse dayak yeme ihtimalide var ;D ;D ;D

Hamdi bey opet deki yıkamacı demek o yüzden bana dövecek gibi bakıyormuş 3 defa 2 lira attım makineye yine temizlenmedi her yer çamur oldu bir daha gittiğimde abi köyde battım masalını da yemez çamurları biraz döküp gideyim bari

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,932
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR