Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,107,877

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Gurup ta 2007 de kurulmuş ama iletiler daha 9 sayfayı geçmemişNedir bu ankaranın hali anlamadım4 milyona yakın bir şehirde heleki başkentte neden bu işler en arka saflarda kalmış hep?100-200 bin nüfuslu ilkllerde hemen her hafta etkinlik var.Ankarada senede 1 yarış 2 etkinlikNasıl canlanır bu millet bir fikri olan varmı?Geçen hafta 18 araç kılışlar-güvenç etkinliği yaptık.Mükemmeldi.İnanın hafta sonu iş merkezlerinde evde pinekleyenleri anlayamıyorum.Deneyin!Doğa ve doğa i
le bütünleşen araçlar hayata anlam katıyor ve herşey değişiyor.Bir hafta sonu ayırın bişey kaybetmezsiniz!

Etiketler

Savaş bey merhaba, Ankara'da her hafta sonu bir etkinliğimiz var, dağlarda, ormanlarda, doğanın içinde trekking yapıyoruz, kamplarımız oluyor, sizler off-road yapıyorsunuz, umarım geleneksel hale getirdiğimiz Işık Dağı - Karagöl Kampımızada katılırsınız, selamlar..

Ceranus - Zerrin Yiğiter

Tabanvay-offroad gurubu! Bu süper Zerrin hanım Demek bizim gözler hep offroad aradığı için diğer etkinlikleri göremiyoruz.Haklısınız.

selam

kızılcahamamın neresinde... saat vs gibi bilgileride paylaşırsanız gitmeyi düşünüyorum

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=86431.0
Sn usilay Linkte detaylar var. Kızılcahamamı çıktıktan sonra Çerkes tarafına dönülüyor.

İyi Pazarlar Ankara... Selamlar... Gününüz neşeyle dolsun

Alfonse' Alıntı:
İyi Pazarlar Ankara... Selamlar... Gününüz neşeyle dolsun

herkese iyi pazarlar,

Alfonse, sanırım işlerin yoğun. kendini kapatma moduna mı geçiyorsun?

benim işlerim de işteki problemlerim de yoğun bu aralar,

Doğanın bir başka şeklinde bir arada olabilmeliyiz, beğendiğinize sevindim

outlaw06' Alıntı:
Tabanvay-offroad gurubu! Bu süper Zerrin hanım Demek bizim gözler hep offroad aradığı için diğer etkinlikleri göremiyoruz.Haklısınız.

jeomad' Alıntı:
Yarinki andoff un kizilcahamam yarislarini izlemeye gelen varmi arkadaslar
Abi sen listeyi açar açmaz, ben altına yanındayım abi yazdım rağbet görmedim.Benden başkada ben gidiyorum diyen olmadığı için bende gitmedim abi

outlaw06' Alıntı:
Abi sen listeyi açar açmaz, ben altına yanındayım abi yazdım rağbet görmedim.Benden başkada ben gidiyorum diyen olmadığı için bende gitmedim abi

Sen Öyle san akşam üzeri gelecek foto ve videoları görünce nasıl ahhh edeceğini tahmin bile edemiyorum.
;D ;D

jeomad' Alıntı:
Sen Öyle san akşam üzeri gelecek foto ve videoları görünce nasıl ahhh edeceğini tahmin bile edemiyorum.
;D ;D
Neyi sen öyle san?Bişey sandığım yok.Liste oluşmadı ya da senden tek bir cevap alamadım o yüzden gelmedim diyorum!

Cumartesi sabah istanbula uctum,
Öğeden sonra ıphone da sarj kousunda yarım bıraktı sağolsun.
gece yarısı döndüm. formuma baktığımda gece 11 olmuştu.
Bende sabah taymeke 10 dk gecikmeli varıp harekete gectim.
Sonuc resimleri eklemeye başladım