günaydın arkadaşlar vitaramı cam rüzgarlığı almak istiyorum ancak ankara da bulamadım serviste de yok nerden temin edebilirim ankarada suzuki kullanan arkadaşlar varsa tavsiyelerini bekliyorum
günaydın arkadaşlar vitaramı cam rüzgarlığı almak istiyorum ancak ankara da bulamadım serviste de yok nerden temin edebilirim ankarada suzuki kullanan arkadaşlar varsa tavsiyelerini bekliyorum
Bişi sorcam. Mayıs 26 itibariyle işler ile ilgili çok sıkışık dönemim bitiyor. Ondan sonra ki haftasonlarının tekinde 4x4 üstünden Enduro uçurmaca yapcaz mı? Ailesiz az biraz hard bişiler yapsanızda bizde bi baksak nası ayak uydururuz diye ??? ??? ;D ;D ;D
Mesela L200 kac enduro uzerinden atlar tarzi mi hard derken kastettiginiz ?
Neden olmasin ? Hele dus konvaya kolay. ) ama once ustamdan iziin almam lazim
Etimesgut da Çiçek oto var Rıza bey Abim olur onunla katılmayı planladık dün.
Onun dükyanının camına da asılmış ödül de bot ve Bot Motoru var gel demişler, O düşünmüyordu bende bastırdım gidelim diye,
Hele ki organizatör sen sen gelmek de bize varz oldu demektir.
;D ;D ;D
Etimesgut da Çiçek oto var Rıza bey Abim olur onunla katılmayı planladık dün.
Onun dükyanının camına da asılmış ödül de bot ve Bot Motoru var gel demişler, O düşünmüyordu bende bastırdım gidelim diye,
Hele ki organizatör sen sen gelmek de bize varz oldu demektir.
;D ;D ;D
Aynı kafadan arkadaşlar biraraya gelip kurduk derneği bu sene ikincisi etkinlik çok renkli geçiyor inşallah fazla yağmur olmaz katılım yüksek olur bekleriz