Hamdi abi güzel yazmışsın.Ama sorun sadece moderatörlermi?Bizde hiçmi yok?Gurup içinde guruplaşma, herkese karşı aşırı temkinli yaklaşım, insanları dışlama sorunumuz da, kişileri itmesin? Buradan katar olup yola çıkıyorsun.Bazen yanında eşin, kızın oluyor.Çok iyi seçmek lazım yola çıkacaklarını.Ama daha sonra seçilmişi seçmek, yeniden seçmek yeniden itmek
Çok yorucu.Ben sizlerle birkaç etkinliğe katıldım ve herkese çok yakın oldum ama kimseden o derece yakınlık görmedim.Kılıçlar gezisinin akabinde yazılanları okuyun lütfen;Bazılarımız;ooo yeniler hızlı çıktı sayfa yeniden canlandı falan yazmadımı?O gezi topiğini de açtıan ben olmama rağmen biz aynı yakınlığı göremedik maalesef
Bu sayfaya büyük harflerle; BIRAKIN BAŞKA ŞEHİRLERİ;KÜÇÜK BİR İLÇEDE DAHİ HER HAFTA ETKİNLİK VARKEN 6 MİLYON NUFUSLU BAŞKENTTE NEDEN ETKİNLİK YOK NEDEN KİMSE SİTEYE GİRMİYOR ? dememin ardından bir kaç arkadaşla özelden mesajlaştık ve hadi bir etkinlik açalım toplanalım canlanalım dendi ve oldu.Eee? Sonra?Sonrasının cevabını bakalım kim verecek?