Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
Mehmet Hocam sen bu tarzını muhafaza ettiğin sürece istediğinden fazla yardım alırsın merak etme,
işin gerçeği burada ya da başkaca başlıklar altında yapılan tabiri caizse "UKALALIKLAR" çok itici oluyor, bir çok arkadaşımız bilgisi olmasına rağmen sırf bu yüzden elindeki doğru bilgiyi ve adresleri paylaşmak istemiyor, burada hiç birimizin "Doğrusunu Ben Bilirim" şeklinde bir iddiası yok, sadece yaşadığımız bir kaç tecrübeyi ortadan paylaşıyoruz, sonucunda hiç birimiz bir diğerinin özel yaşantısını ve hassasiyetlerini bilmiyor, bilmek de istemiyor zaten,
ortak nokta;
- Ankara da olmamız,
- doğa ve 4X4 merakımız
- bir şekilde edindiğimiz 4x4 araçlarımız
- birlikte yol yaptığımızda "arkamızı emanet edecek" birilerini tercih ediyor olmamız
- paraya göre değil de, yüreğe ve bileğe göre bir şeyler paylaşıyor olmamız
- ben değil, biz deme becerisini gösterebiliyor olmamız
- her türlü illegal işten uzak olmamız
bu konuda çok fazla yazılabilir ama yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için çok detaya girmiyorum.
burayı, yapılan gezileri yaptıkları ticarete, alıp sattıklarına referans olarak kullanmaya çalışan bazı üyeler de gördük, görmeye de devam ediyoruz, bu yaklaşımda olanlardan şahsım adına ben olabildiğince uzak duruyorum, bir çok arkadaşın da aynı düşüncede olduğunu biliyorum, sonucunda bu forum var olan ticarete katkı için değil, doğru bilgiyi paylaşıp, doğru bilgiye ulaşmak için kullanılıyor olmalı.
velhasılı;
sen araştırmana devam et, İnşallah gönlüne göre olsun.
twinax' Alıntı:
abi bilgiler için teşekkür ederim benim normalde kullandığın binek aracım var almak istediğim arazi aracını ikinciaraç olarak kullanmak istiyorum piknik ve geziler için şuanki aracımı rahatlıkla kullanıyorum istediğim ayda biriki kere kamp yada offroad için bir araç almak burada bazı araçlar hakkında bilgiler gördüm birkaç tanesi tam benim istediğim gibi yapılmış araçlar ben ses sistemi krom kaplamalar gibi süslü şeylere para harcamak istemiyorum araziye gittiğimde beni götürüp getirecek biraraç almak istiyorum lastik vinç çekmehalatı zincir kazma kürek aydınlatma için ayrıca para ayırdım alacağım araç içinde bir para ayırdım sen yazma dediğin için yazmadım buraya almak istediğim araç burada kısa şase dedikleri gibi bir araç olsun istiyorum benzinli olsun birde otomatik vites olmasın istiyorum araştırdıktan sonra buradan sorsam bana tavsiyede bulunurmusunuz selamlar saygılar