Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
abi bilgiler için teşekkür ederim benim normalde kullandığın binek aracım var almak istediğim arazi aracını ikinciaraç olarak kullanmak istiyorum piknik ve geziler için şuanki aracımı rahatlıkla kullanıyorum istediğim ayda biriki kere kamp yada offroad için bir araç almak burada bazı araçlar hakkında bilgiler gördüm birkaç tanesi tam benim istediğim gibi yapılmış araçlar ben ses sistemi krom kaplamalar gibi süslü şeylere para harcamak istemiyorum araziye gittiğimde beni götürüp getirecek biraraç almak istiyorum lastik vinç çekmehalatı zincir kazma kürek aydınlatma için ayrıca para ayırdım alacağım araç içinde bir para ayırdım sen yazma dediğin için yazmadım buraya almak istediğim araç burada kısa şase dedikleri gibi bir araç olsun istiyorum benzinli olsun birde otomatik vites olmasın istiyorum araştırdıktan sonra buradan sorsam bana tavsiyede bulunurmusunuz selamlar saygılar
TEKNIKISLEM' Alıntı:Mehmet Hocam
sen önce tam olarak hedefini belirlemelisin
- tek arabayı çok amaçlı mı kullanacaksın
- piknik mi yapacaksın
- kamp mı yapacaksın
- offroad mu yapacaksın
ondan sonra sırasıyla
- araç tipi
- yakıt tipi
- motor tipi
- otomatik-manuel seçenekleri
- donanım ilaveleri
belirleyip,
araç marka ve modeline karar verirsin, o vakit doğru seçimi yapma imkanın olur.
forum u detaylı incele , zaten yazmışsın araştırıyorum diye,
ve;
küçük de bir tavsiye sakın ha "araç alacağım tavsiye" şeklinde bir başlık açma, "şu kadar param var, ne alayım" diye sorular da sorma, bolca oku, zarar görmezsin, bir süre sonra yaptığın çalışmalar sorularına da yansır, kibarca, nazikçe soracağın her soruya, aynı tarzda cevaplar alıp, doğru seçimi yaparsın, o aşamada da zaten buralardan birileri muhakkak tavsiye baabında sana yardımcı olur/olacaktır.
gönlüne göre olsun.
bence tabii ...
abi bilgiler için teşekkür ederim benim normalde kullandığın binek aracım var almak istediğim arazi aracını ikinciaraç olarak kullanmak istiyorum piknik ve geziler için şuanki aracımı rahatlıkla kullanıyorum istediğim ayda biriki kere kamp yada offroad için bir araç almak burada bazı araçlar hakkında bilgiler gördüm birkaç tanesi tam benim istediğim gibi yapılmış araçlar ben ses sistemi krom kaplamalar gibi süslü şeylere para harcamak istemiyorum araziye gittiğimde beni götürüp getirecek biraraç almak istiyorum lastik vinç çekmehalatı zincir kazma kürek aydınlatma için ayrıca para ayırdım alacağım araç içinde bir para ayırdım sen yazma dediğin için yazmadım buraya almak istediğim araç burada kısa şase dedikleri gibi bir araç olsun istiyorum benzinli olsun birde otomatik vites olmasın istiyorum araştırdıktan sonra buradan sorsam bana tavsiyede bulunurmusunuz selamlar saygılar