Aracım Dodge Raider ( pajero ) 2.6 motor,Dosta gidicek arac arkadaşlar bilir zaten.
Yeni motor attığımızdan henüz faturasını beklemekteyiz.
Satmaktaki amacım full baştan sona kendim bir samurai yapmak istememdir daha sert off-roadlar için.
Artık hakkımda yaşlandı söylentileri çıkmış şöyle güzel bir araçla herkezin anahtarını alıcam gençliğime dönücem
Murat, Abin evdemi hala? Bizi durumdan haberdar et, bir geçmiş olsuna gelmek isteriz. İyileşince bir mantar toplamaya gidelim abinle, şu sıralar tam zamanı.
Aracım Dodge Raider ( pajero ) 2.6 motor,Dosta gidicek arac arkadaşlar bilir zaten.
Yeni motor attığımızdan henüz faturasını beklemekteyiz.
Satmaktaki amacım full baştan sona kendim bir samurai yapmak istememdir daha sert off-roadlar için.
Artık hakkımda yaşlandı söylentileri çıkmış şöyle güzel bir araçla herkezin anahtarını alıcam gençliğime dönücem
vayyy Hamdi Abi, yürü be! Al anahtarımı, helal olsun sana.
Bu arada, özelin beni ilgilendirmez ama yine de meraktan çıldırıyorum, nerden buluyorsun Abi bu gençlik enerjisini )))) (yanlış anlama, özeline girmem, kendiliğinden söylersen eyvallah )
vayyy Hamdi Abi, yürü be! Al anahtarımı, helal olsun sana.
Bu arada, özelin beni ilgilendirmez ama yine de meraktan çıldırıyorum, nerden buluyorsun Abi bu gençlik enerjisini )))) (yanlış anlama, özeline girmem, kendiliğinden söylersen eyvallah )
mehmet abi boş olabiliriz ama kesin konuşamıyorum eskiden pazar günlerimiz vardı şimdi boş olduğumuz zamanlar pazara denk gelemeyebiliyor bu işin o yönünü sevmedim