Yarın sabah 10'da harikalar diyarı önünde buluşup Keşif amaçlı gezi yapmayı planlıyoruz.
Keşif amaçlı olduğu için girilecek çıkılacak yerleri bilmediğimizden katılmak isteyen arkadaşlar var ise daha donanımlı araçların katılımı makbuldur veya araçlarımızda misafir olarak katılabilirsiniz.
ankara grubu herkese selam. ben 40 gün önce 87 model 3300 turbo dizel nissan patrol aldım araç toplanıyor içi dışı motor hariç her yeri (motor sorusuz) baştan aşagı yenileniyor. ama ben satmayı düşünüyorum ister bu haliyle ister bitin ce almak isteyen olursa tel:0536 894 80 60 araç şaşmazda
bugunku keşif gezisine katılan arkadaşların hepsine ayrı ayrı teşekur ederim sagolun arkadaşlar . guzel ev yapımı sucuk ve köfteler için huseyin abiye ayrıyeten tesekur ederim serkanada tesekur ederım bizleri misafir olarak davet ettigiiçin... hamdi abinin araç sabah kuçuk bir arza yaptı dolasıyla hamdi abi araçsız katıldı co pilotluk yaptı sert iniş çıkışları kontrol etti bize çok yardımcı oldu sagolasın hamdi abi serkan fotolarını beklıyoruz haberın olsun