Gelmeye çalışacaktım lakin Mühye'de biraz çamurda oynayalım derken ön difransiyel kulaklarını kırdım, Şu saat oldu yeni eve atabildim kendimi. Umarım bir daha ki gezide tanışma imkanı buluruz. Sizlere bu etkinlikte iyi eğlenceler diliyorum.
gelecem tabiiki. sadece ankara gurubu biraz durgun bugünlerde.bende kızdım ve mesaj yazmıyorum ne yapalım diye.gidelim bir iki ağaç dikelimde şu fani dünyada dikili bir ağacımız olsun dimi ;D ;D ;D
ben yarın 9,30 harikalar diyarının önünden çıkacam.oraya gelen olursa beraberce çıkarız.
gelecem tabiiki. sadece ankara gurubu biraz durgun bugünlerde.bende kızdım ve mesaj yazmıyorum ne yapalım diye.gidelim bir iki ağaç dikelimde şu fani dünyada dikili bir ağacımız olsun dimi ;D ;D ;D
ben yarın 9,30 harikalar diyarının önünden çıkacam.oraya gelen olursa beraberce çıkarız.
bende gitmeyi düşünüyorum. buluşma saati olarak 9. 30 denmiş ama eğer siz gidecekseniz vearaçta yer varsa bende gelebilirmiyim yoksa sabah 7 de ayaş otobüsü bulursam onunla gideceğim o saatte araç olup olmadıgınıda soracağım şimdi
bende gitmeyi düşünüyorum. buluşma saati olarak 9. 30 denmiş ama eğer siz gidecekseniz vearaçta yer varsa bende gelebilirmiyim yoksa sabah 7 de ayaş otobüsü bulursam onunla gideceğim o saatte araç olup olmadıgınıda soracağım şimdi
yeni kentte anca alabilirim sizi.ailemi oraya bırakacağım.9,45 gibi yenikent ışıklar olabilir.oraya kadar dolmuşla gelebilirsiniz.hatta aysantı sapağına kadar.0 5355783144 ihtiyaç halinde arayınız
1375 tane fidan diktik bence çok başarılı bir etkinlik oldu. Mustafa abime sonsuz teşekkürler.
Mustafa abi senden ikinci bir ricam bu etkinliği gelenekselleştirelim ve bahar aylarında çok büyük katılımlı bir etkinlikler haline getirelim.
Ankaranın muhtelif orman köylerine çok daha fazla fidan dikelim
Burada küçük bir ricam da üyelerimize lütfen bu etkinliğe çocuklarınızı getirin. Biliyorsunuz ki Doğa sevgisini aşılamanın en temel öğreticisi ağaç dikmektir.
Emeğinize , yüreğinize, bileğinize sağlık. Özgür kardeşimle aynı düşüncedeyim. geleneksel olarak yapılmalı bu etkinlik.
Bu etkinlik başka kulüp, forum, site vs. engeline takılmamalı, sonuçta herkesin amacı doğada bulunmak, ve doğa sevgisi.
orada tek eksik benim vallahi son anda işler karıştı ve gelemedim.
Yavuz abi senin yazın dan hezerlendim bu hafta sonu hava iyi olursa kızımı alacağım ve 20 tane ağaç dikeceğim.Süper bir etkinlik olmuş.Emeği geçen herkesin eline koluna sağlık.