GÜNAYDIN SES VERİYORUUMM. SEEEEESSSS
VALLA BEN SON SÜRAT etkinliklere devam ediyorum ankara offroad grubu sessizliğe büründü nedendir bilinmez sizlerden bekliyoruz etkinlik arkadaşlar offroad sizin işiniz. beypazarı gezisi yaptım ses soluk çıkmadı kimseden. hadi canlanın yaaaaaa
bu etkinliğin tarihini kesinleştirin hemen hazırlığa başlayayım.
Kurtboğazı barajı piknik alanı düzenlendi, baya güzel olmuş, orda piknik yapıp, barajın karşı trafında offroad için uygun yerle var , orman içi, dar çamur yollar. barajın alt tarafına inip kuzey kısımdan çıkılıyor, gitmenizi öneririm. Tek başıma gittiğim için çok ilerlemedim, risk artıyor.
Ben bu hafta sonu şehir dışındayım, yoksa bu geziyi düşünüyordum, giderseniz size iyi eğlenceler.
Kurtboğazı barajı piknik alanı düzenlendi, baya güzel olmuş, orda piknik yapıp, barajın karşı trafında offroad için uygun yerle var , orman içi, dar çamur yollar. barajın alt tarafına inip kuzey kısımdan çıkılıyor, gitmenizi öneririm. Tek başıma gittiğim için çok ilerlemedim, risk artıyor.
Ben bu hafta sonu şehir dışındayım, yoksa bu geziyi düşünüyordum, giderseniz size iyi eğlenceler.
Kuzey yamacı gibi yani.
28 i banada uymuyor.malum bayram dönüşü ziyaret etmem gereken yerler var.haziranın 4 yada 5i bence daha uygun.
tabii bu benim düşüncem.katılabilecek arkadaşlara hangi tarih daha uygunsa o tarihi seçeriz.