Kızılcahamam da Asya termalin önünde hazırlıyoruz parkurları. Tamamen seyirciye yönelik gösteri amaçlı olacak. Tam seyirlik yani. Off roadı seven herkezi bekliyoruz.
yine tık yok kimsede bu pazar için
liste iki kişide kaldı.neyse ben daha mesaj yazmayacam bu konuda.
sadece uzaktan takip edecem.bir karar verilirse ben uyarım.aksi takdirde kafama göre biyer seçip çamurlanacam bu hafta.
yine tık yok kimsede bu pazar için
liste iki kişide kaldı.neyse ben daha mesaj yazmayacam bu konuda.
sadece uzaktan takip edecem.bir karar verilirse ben uyarım.aksi takdirde kafama göre biyer seçip çamurlanacam bu hafta.
ANDOFF ve Gezenilirin Ocak ayında beraber düzenlediği ve 73 adet 4 çekerin katıldığı KARA MERHABA GEZİSİ nin 2.sini planlıyoruz. Ama tabiki plan için 1.şart kar ın yağması
ANDOFF ve Gezenilirin Ocak ayında beraber düzenlediği ve 73 adet 4 çekerin katıldığı KARA MERHABA GEZİSİ nin 2.sini planlıyoruz. Ama tabiki plan için 1.şart kar ın yağması
Ayaş etkinliğine kesin katılıyorum, batıkent'te koruluğa ağaç dikme planlarımız vardı, Ayaş etkinliği iyi oldu...
umarım standart lastiklerle fazla sorun yaşamam, neyse batarsak el atar arkadaşlar
pazar günü mustafa abinin köyüne ağaç dikmeye ve off roada gidiyoruz gelen varmıdırrrrrr. ANKARA GRUBU HAYDİ SES VERİN hatta kamplı gitmek isteyen varsa buyurun
bende geliyorum ama nerde toplanacağız yiyecek isini herkes kendimi halledecek yoksa berabercemi nasıl olacak hava yağıışlı olursa fidan işi zor gibi ama kazma kürek geliriz ama fidanları ormanmı veriyor bizmi alacağız gibi soruları mustafa abi açıklığa kavuşturursan sevinir ve rahatlarız
bende geliyorum ama nerde toplanacağız yiyecek isini herkes kendimi halledecek yoksa berabercemi nasıl olacak hava yağıışlı olursa fidan işi zor gibi ama kazma kürek geliriz ama fidanları ormanmı veriyor bizmi alacağız gibi soruları mustafa abi açıklığa kavuşturursan sevinir ve rahatlarız
Arkadaşlar pazar günü benim köyde (Ayaş ilçesi Ortabereket köyü ) Ağaç dikme etkinliği yapacağız,
Program Açıklaması,
Pazar günü 09:30-09:55 saatleri arasında Ankara Ayaş karayolu Aysantı geçidi levhasını geçtikten sonra hemen tepe noktasında buluşma ( tepede Defender i göreceksiniz) ve saat 10:00 da Orman dikim alanına hareket, bize ayrlan bölgede 13:00 e kadar ağaç dikimi yapmak, ( katılımcılar kendi kürek ve çapasını getirecek ) Dikim sonrası yemek ve mangal molası ve sonrasında keşif gezisi ve OFF ROAD oyunu
Fidanları orman verecek, yemek konusunu katılımcılar kendisi çözecek,
Pazar günü 09:30-09:55 saatleri arasında Ankara Ayaş karayolu Aysantı geçidi levhasını geçtikten sonra hemen tepe noktasında buluşma ( tepede Defender i göreceksiniz
mustafa abi bu dediğin noktaya ankara merkezzden ayaş otobüsü dolmuşu vs geçiyormu bide ben oraya ne kadar sürede ulaşırım bu vesaitlerle
Pazar günü 09:30-09:55 saatleri arasında Ankara Ayaş karayolu Aysantı geçidi levhasını geçtikten sonra hemen tepe noktasında buluşma ( tepede Defender i göreceksiniz
mustafa abi bu dediğin noktaya ankara merkezzden ayaş otobüsü dolmuşu vs geçiyormu bide ben oraya ne kadar sürede ulaşırım bu vesaitlerle