Ankara Haydi Yemeğe :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 134
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,904
Ynt: Ankara Haydi Yemeğe

Fotoğrafların görünmemesinin nedeni; upload edildiği siteyle alakalıydı...Bu sorunun sitemizle alakası yok...Ben photobucket sitesine upload ederek bu sorunu düzelttim...Hepinize iyi seyirler

Çok güzel fotoğraflar dağlarkızı...Ellerinize sağlık...

Etiketler

Sanırım en makul çözüm benim linki atmam olacak..Sorunu tam olarak anlayamadım ben tüm fotoğrafları görüyorum..

Buyrunuz efenim;

http://picasaweb.google.com/meralpekcan/Gezenbilir

Hocam tüm fotoğrafları görebilmeniz normaldir...Ben tek tek hepsini photobucket'e yükledim ve sonra buraya yeniden aktardım...Siz fotoğrafları ilk yüklediğinizde görünmüyorlardı...

Meralcim ellerine sağlık , çok güzel bir geceydi , fotoğrafları geç de olsa yayımladın o güzel geceyi yeniden yaşadım sayende , yeniden her şey için tşkler :-*

Murat seninde ellerine sağlık , görüntüleri düzelttiğin için tşkler

Çok güzel bir akşam yemeği geçirdiğiniz belli...Sizleri tebrik ediyorum..

ceranus' Alıntı:
Meralcim ellerine sağlık , çok güzel bir geceydi , fotoğrafları geç de olsa yayımladın o güzel geceyi yeniden yaşadım sayende , yeniden her şey için tşkler :-*
Sanırım tembellik başa bela..
Kusura bakmayın lütfen ben unutmuştum fotoğrafları...

Benim içinde güzel bir akşamdı..Tekrarlayabilmek dileğiyle diyelim..
Bu arada Murat yordum seni kusura bakma..Hemen çıkmam gerekti netten düzeltemedim fotoğrafları..

ceranus' Alıntı:
Murat seninde ellerine sağlık , görüntüleri düzelttiğin için tşkler

Rica ederim Zerrin

dağlarkızı' Alıntı:
Bu arada Murat yordum seni kusura bakma..Hemen çıkmam gerekti netten düzeltemedim fotoğrafları..

Düzeltmeden hemen çıkmanızdan tahmin ettim işiniz olduğunu...Önemli değil dağlarkızı...