KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Ankara - Işık Dağı Kamp Programı (6-7-8 Ağustos 2010)
Tüh Murat yaws, hiç kimse çekmedi demek ki, ama yedik ya biz biliyoruz da keşeke fotoğrafıda olszydı, hele tenekenin çıkarıldığı an çok güzeldi tavuğun görüntüsü, ellerine sağlık, yedik ve beğendik, devamınıda istiyoruz ve bekliyoruz senden
ceranus' Alıntı:
Tüh Murat yaws, hiç kimse çekmedi demek ki, ama yedik ya biz biliyoruz da keşeke fotoğrafıda olszydı, hele tenekenin çıkarıldığı an çok güzeldi tavuğun görüntüsü, ellerine sağlık, yedik ve beğendik, devamınıda istiyoruz ve bekliyoruz senden
Ferdaneciğim, tenekede tavuk bu defa yapıldı sen cumartesi akşam geldiğin için yetişemedin, biz cumartesi öğlen sonrasında tenekede tavuğumuzu yedik ve off-road için gezintiye çıktık, hiç birimiz çekmemiş işte o önemli anları. Ben bu arada tenekede tavuka, isli tavuk adını verdim, lezzeti öyleydi ve çok güzeldi, Murat bir kere daha teşekkürler
Seninde çektiğin güzel fotoğraflar için teşekkürler, hepside çok güzeller. Kamp anılarımız hep hafızalarımızda canlı kalsın Araya ramazan girdiği için katılım olurmu bilemiyorum, arkadaşlar ne dersiniz bir kamp etkinliği daha düzenleyelim mi ama sadece tembellik yapmak ve yemek için olsun bu defa ;D
Abanttaki kamp yeri için hemen kolları sıvayalım derim. Beraber kamp yaptığımız bir Suudili kampçı, ellerini şakağına dayamış, cennet...cennet !!! diye söyleniyordu.