Ankara - Işık Dağı Kamp Programı (6-7-8 Ağustos 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 256
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,143

21-22 sinde Sorgun Göletine Gidelim mi?

• Gidelim

Kullanılan: 9 69.2%
  • Gitmeyelim

Kullanılan: 4 30.8%

• Kullanılan toplam oy
    13

Etiketler

Ynt: Ankara - Işık Dağı Kamp Programı (6-7-8 Ağustos 2010)

VARHUB' Alıntı:
Kesinlikle "zihni sinir" procelerim var, beni izlemeye devam edin ;) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
madem konuyu geliştiryorsunuz ... denenmiş ve benim buluşum olmayan bir tarzı ekleyin mesela;( bu yöntemi uzuuuunnn yıllar önce bir arkadaş yurtdışında uygulayarak bize ikram etmişti ) :smiley:
0,3-0,5 litrelik bir cam şişeyi (standart sayılan bir gazoz şişesi gibi ) içini 3/4 su doldurun.. içi boşaltılmış ama karnı tam yarılmamış tavuğu dik olarak bu şişeye geçirin.. :eek: ;D ( fotoğraf çekmeyide unutmayın tabii )
sonra tenekeyi üstüne kapatıp ateşi yakın.. pişirin vede farkı görün :D
bu yöntem aslında evdeki fırınlar için ama sonuçta teneke dışında ateş yakmakda aynı şey ..
bakalım ilk kim deneyecek bunu :smiley:
keyifli paylaşımlar herkese.

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
madem konuyu geliştiryorsunuz ... denenmiş ve benim buluşum olmayan bir tarzı ekleyin mesela;( bu yöntemi uzuuuunnn yıllar önce bir arkadaş yurtdışında uygulayarak bize ikram etmişti ) :smiley:
0,3-0,5 litrelik bir cam şişeyi (standart sayılan bir gazoz şişesi gibi ) içini 3/4 su doldurun.. içi boşaltılmış ama karnı tam yarılmamış tavuğu dik olarak bu şişeye geçirin.. :eek: ;D ( fotoğraf çekmeyide unutmayın tabii )
sonra tenekeyi üstüne kapatıp ateşi yakın.. pişirin vede farkı görün :D
bu yöntem aslında evdeki fırınlar için ama sonuçta teneke dışında ateş yakmakda aynı şey ..
bakalım ilk kim deneyecek bunu :smiley:
keyifli paylaşımlar herkese.

Tamamdır Ertuğrul Bey, "proceler" arasına alınmıştır. ;) :D

tolgameltem' Alıntı:
Bu arada teneke tavuğunun tarifini de ben vermiştim :mad:

Hiç adımız geçmiyo yani :'(

Tolga nerlerdesin, bi gelde şu tavuğu sen yap. İçi pişmedi, bakma sen güzel oldu felan dediklerine :D ;D ;D En kısa zmanda bekliyoruz.

msmt' Alıntı:
Tolga nerlerdesin, bi gelde şu tavuğu sen yap. İçi pişmedi, bakma sen güzel oldu felan dediklerine :D ;D ;D En kısa zmanda bekliyoruz.

Şapur şupur o but senin bu but benim diye afiyetle götürürken hiç öyle demiyordun ama ;)

VARHUB' Alıntı:
Şapur şupur o but senin bu but benim diye afiyetle götürürken hiç öyle demiyordun ama ;)

Ya ben yiyemedim malesef, bir ara ortadan kaybolduk, tavuk parçalara ayrılmış dağıtılmıştı bile :D Pişmeyenleride tekrar ızgaraya konulduğunu gördüm.

Yanlız birdahakine başındayım, 8) bir yere ayrılmayacağım. ;D Tolga'yıda alacağız, olaya direk müdehale edeceğiz.

TAVUK OLMAMIŞTIIIIIIIIII yahu Mustafa kardeşim, o tavuk işi baba mesleği dedimmm olmadı diye....

Bu teneke tavuk konusunu çözmek için bu hafta sonu Sorgun Göleti'ne kampa gitmeye ne dersiniz?

Sorgun Göleti uzaklığıda yaklaşık olarak Işık Dağı kadar, orman ve göl birarada..

msmt' Alıntı:
Ya ben yiyemedim malesef, bir ara ortadan kaybolduk, tavuk parçalara ayrılmış dağıtılmıştı bile :D Pişmeyenleride tekrar ızgaraya konulduğunu gördüm.

Yanlız birdahakine başındayım, 8) bir yere ayrılmayacağım. ;D Tolga'yıda alacağız, olaya direk müdehale edeceğiz.

Tabi tabi " bir ara ortadan kaybolmuş muş da, yiyememiş miş " tenekeler sizi :D, yanımda budu götürende tıpkı senin bir benzerindi ya ;) Konuşması kolay, yanımızda iki tavuk daha vardı, madem o kadar iyi biliyorduydunuz, yapsaydınız ya ;) ;D

ateş çok harlı olmayacakki dengeli pişsin. Bu arada su şisesi fikri güzel fikir.İçide haşlanır lokum gibi olur. Tavuğun altına tepsi içine ıslanmış bulgur konacak tavuğum suyuda içine akacak. Biraz domates ve patates üzerinede.........

yavuz-çelikel' Alıntı:
ateş çok harlı olmayacakki dengeli pişsin. Bu arada su şisesi fikri güzel fikir.İçide haşlanır lokum gibi olur. Tavuğun altına tepsi içine ıslanmış bulgur konacak tavuğum suyuda içine akacak. Biraz domates ve patates üzerinede.........

oy oy oy yavuz abi sen nerdesin yaaa
bu uygulamayayı ilk etkinlikte değerlendirelim :D

ceranus' Alıntı:
Bu teneke tavuk konusunu çözmek için bu hafta sonu Sorgun Göleti'ne kampa gitmeye ne dersiniz?

Sorgun Göleti uzaklığıda yaklaşık olarak Işık Dağı kadar, orman ve göl birarada..
Çok iyi olur,ben varımmm....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR