Ankara - Işık Dağı Kamp Programı (6-7-8 Ağustos 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 256
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,146

21-22 sinde Sorgun Göletine Gidelim mi?

• Gidelim

Kullanılan: 9 69.2%
  • Gitmeyelim

Kullanılan: 4 30.8%

• Kullanılan toplam oy
    13
Ynt: Ankara - Işık Dağı Kamp Programı (6-7-8 Ağustos 2010)

çok güzel bir etkinlik olmuş paylaşım için teşekkürler.

Etiketler

oooo maşallah nede güzel olmuşşşş yemeklerde harikaaa ,,, gecedeeee

Muhteşem bir etkinlikti yeni gezenbilircilerle tanışma fırsatı elde ettik.
Özellikle pazar günü yaptığımız offroad harikaydı adrenalin tavan yaptı. Bu arada siparişini bugün verdim bu ay taktırıyorum diff kilidini sonra yahyaya çekillirin filan allah muhafaza :D :D ;D

vee

Buradan öncelikle ferdane hanıma çok teşekkür ediyorum cumartesi akşamı kullağımızın pasını sildiği :smiley: ve bizi ayakta bırakmadığı için ;D
Olcaya binlerce teşekkür ediyorum muhteşem sohbeti ve yemekleri için :smiley: yokluğunu pazar günü öğleden sonra net olarak hissettik ;D ;D
Mustafa bizi susuz bırakmadığı için
Ebruya bizi börülcesiz bırakmadığı için :D (bu gülceden)
Serdara demlediği çaylar için ;)
Murat abiye murat abi olduğu için :smiley:
Fatih kardesime yol arkadaşlığı için ve diğer tüm arkadaşlara dostlukları için teşekkürler. :smiley: :smiley:

veeee etkinliği düzenleyen ve bize acar abiyi kazandıran zerrin hanıma binlerce teşekkürler.

Bu arada bizdeki fotolar şirketteki bilgisayar da kaldı yarın bizdeki fotoları yükleyeceğim.

Buarada Ankara çok sıcakmış, üç günlüğüne de olsa serinledik. Geceleri ateş başında ısınanlar bile oldu.
Kameramdan bir kaç resim daha... ;)
sikDagiOffroad2010August013.jpg [attachment=1]

Double çadırlarda verdikleri bu güzel kareden dolayı teşekkürler...

sikDagiOffroad2010August010.jpg [attachment=2]

sikDagiOffroad2010August016.jpg [attachment=3]

sikDagiOffroad2010August024.jpg [attachment=4]

sikDagiOffroad2010August027.jpg [attachment=5]

Merhaba arkadaşlar :smiley:

ben hâlâ karagöl'deyim yalnızca fani bedenim ankara'da :smiley:
çok güzel bir geziydi , hepinizi tanımaktan çok büyük mutluluk duydum, hele murat'ım konmaz'ımı da gördüm seneler sonra :smiley: harika oldu :smiley:

konmaz kardeşim yokluğumu fırsat bilip off road'un dibine vurmadınız inşallah :smiley:

bu arada fotoğrafların hepsi birbirinden güzel hepinizin eline sağlık!

eee ne zaman nereye gidiyoz? :smiley:

ozgursenyurt' Alıntı:
Muhteşem bir etkinlikti yeni gezenbilircilerle tanışma fırsatı elde ettik.
Özellikle pazar günü yaptığımız offroad harikaydı adrenalin tavan yaptı. Bu arada siparişini bugün verdim bu ay taktırıyorum diff kilidini sonra yahyaya çekillirin filan allah muhafaza :D :D ;D

vee

Buradan öncelikle ferdane hanıma çok teşekkür ediyorum cumartesi akşamı kullağımızın pasını sildiği :smiley: ve bizi ayakta bırakmadığı için ;D
Esas ben teşekkür ederim size,dostluğunuz ve sıcaklığınız için.

Yaw hadi bee neredesiniz yaw, tek foto çeken Emin abi ile ben miymişim yani, nerede diğer fotolar, alooooooo :mad: ;D ;D ;D

Yaw bu arada bizim acemi teneke tavuk hiç fena olmadı değil mi ama, hiç bahseden yok ama, olmuyor ama, yerken iyiydi ama ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

s3lami' Alıntı:
offroad fotolarını göremedim ..

Yaw Selami o sırada direksiyon başında olduğum için bende foto yok, diğerlerinde olması lazım, ama hiç biri ortada yok :( :mad: ;D

of yaaa offff...
Gerçekten kaçırdığıma üzüldüm bu etkinliği...:(

Çaylak:)' Alıntı:
Burası Ankara mı? Yahu ben Ankara'yı çöl zannediyordum ::smiley:

:D :D :D :D :D :D :D :D

gül gül öldüm valla

Etkinlik şahane olmuş valla hepinizi tebrik ediyorum kucaklıyorum tnkde tavuk biraz yanmışmı ne o öle olmaz ztn tnkde ördek portakalıda tıkıycaksın oo süper olur valla bi ara yaparım iyi günler

bam bam' Alıntı:
:D :D :D :D :D :D :D :D

gül gül öldüm valla

Etkinlik şahane olmuş valla hepinizi tebrik ediyorum kucaklıyorum tnkde tavuk biraz yanmışmı ne o öle olmaz ztn tnkde ördek portakalıda tıkıycaksın oo süper olur valla bi ara yaparım iyi günler

;D 4 senedir ankaradayım bozkırından başka bir şey görmedim. Demek ki işi bilmek gerekiyormuş ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR