KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Ankara - Işık Dağı Kamp Programı (6-7-8 Ağustos 2010)
Muhteşem bir etkinlikti yeni gezenbilircilerle tanışma fırsatı elde ettik.
Özellikle pazar günü yaptığımız offroad harikaydı adrenalin tavan yaptı. Bu arada siparişini bugün verdim bu ay taktırıyorum diff kilidini sonra yahyaya çekillirin filan allah muhafaza ;D
vee
Buradan öncelikle ferdane hanıma çok teşekkür ediyorum cumartesi akşamı kullağımızın pasını sildiği ve bizi ayakta bırakmadığı için ;D
Olcaya binlerce teşekkür ediyorum muhteşem sohbeti ve yemekleri için yokluğunu pazar günü öğleden sonra net olarak hissettik ;D ;D
Mustafa bizi susuz bırakmadığı için
Ebruya bizi börülcesiz bırakmadığı için (bu gülceden)
Serdara demlediği çaylar için
Murat abiye murat abi olduğu için
Fatih kardesime yol arkadaşlığı için ve diğer tüm arkadaşlara dostlukları için teşekkürler.
veeee etkinliği düzenleyen ve bize acar abiyi kazandıran zerrin hanıma binlerce teşekkürler.
Bu arada bizdeki fotolar şirketteki bilgisayar da kaldı yarın bizdeki fotoları yükleyeceğim.
Merhaba arkadaşlar
ben hâlâ karagöl'deyim yalnızca fani bedenim ankara'da
çok güzel bir geziydi , hepinizi tanımaktan çok büyük mutluluk duydum, hele murat'ım konmaz'ımı da gördüm seneler sonra harika oldu
konmaz kardeşim yokluğumu fırsat bilip off road'un dibine vurmadınız inşallah
bu arada fotoğrafların hepsi birbirinden güzel hepinizin eline sağlık!
ozgursenyurt' Alıntı:
Muhteşem bir etkinlikti yeni gezenbilircilerle tanışma fırsatı elde ettik.
Özellikle pazar günü yaptığımız offroad harikaydı adrenalin tavan yaptı. Bu arada siparişini bugün verdim bu ay taktırıyorum diff kilidini sonra yahyaya çekillirin filan allah muhafaza ;D
vee
Buradan öncelikle ferdane hanıma çok teşekkür ediyorum cumartesi akşamı kullağımızın pasını sildiği ve bizi ayakta bırakmadığı için ;D
Yaw bu arada bizim acemi teneke tavuk hiç fena olmadı değil mi ama, hiç bahseden yok ama, olmuyor ama, yerken iyiydi ama ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Etkinlik şahane olmuş valla hepinizi tebrik ediyorum kucaklıyorum tnkde tavuk biraz yanmışmı ne o öle olmaz ztn tnkde ördek portakalıda tıkıycaksın oo süper olur valla bi ara yaparım iyi günler
bam bam' Alıntı:
gül gül öldüm valla
Etkinlik şahane olmuş valla hepinizi tebrik ediyorum kucaklıyorum tnkde tavuk biraz yanmışmı ne o öle olmaz ztn tnkde ördek portakalıda tıkıycaksın oo süper olur valla bi ara yaparım iyi günler