Ynt: Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (20-21 Aralık 2008)
Kerim sen 11.00 de hareket ediyorsun, hiç kaçarın yok
Malzemeyi bana bırakabilirsin hani her ihtimale karşı ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:
ben 11 de hareket ederim olmadı 14:30 o da olmadı.Pazar günübirlik.;D
şaka bir yana benim hareket saatim belli değil.
Testere ve baltayı 11 de yola çıkacak ekibe verebilirim.
Zerrin benim araç lada niva fakat satılık şu anda.Satmazsam onunla,satarsam ısuzu pickup 4x4 ile geleceğiz.Muhtemelen isuzuyla geliriz çünkü malzememiz çok.
Tamam Cem, Mustafa Abide Güdül yolundan gelecek siz beraber gelirsiniz. Kızılcahamam da buluşuyoruz sizlerle, biz 11.00 de yola çıkıyoruz saat 12.00 de Kızılcahamam girişinde sağda MEVLANA TESİSLERİ var orada buluşuyoruz. Kızılcahamam girişinde ki ilk benzincinin yanında.
Son durum;
Buluşma noktaları katılım saati. Zaman azaldıkça önem kazanmakta dikkatle incelenmesi ve değişikliklerin ivedi bildirilmesi önemle rica olur
Şimdiden göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için teşekkür ederim.
Arkadaşlar be
ceranus' Alıntı:
Kerim sen 11.00 de hareket ediyorsun, hiç kaçarın yok
Malzemeyi bana bırakabilirsin hani her ihtimale karşı ;
Arkadaşlar benim arabada demirbaş olarak bir motorlu testrere, iki balta ve bir el testeresi var, bence bu bu demirbaşlarla bu kışı Işıkdağında gecirebiliriz
Eğer gelemezsem kızılcahamam jandarma ve Orman işletmesine haber veriyorum, 18 araçla kaçak kesim yapmaya geliyorlar kendilerine kampçı süsü vermişler diye ;D
motorlu testere ve baltalarla artık ormanda muhafaza memurlarıyla köşe kapmaca oynarsınız ;D
discovery-V8' Alıntı:
Eğer gelemezsem kızılcahamam jandarma ve Orman işletmesine haber veriyorum, 18 araçla kaçak kesim yapmaya geliyorlar kendilerine kampçı süsü vermişler diye ;D
motorlu testere ve baltalarla artık ormanda muhafaza memurlarıyla köşe kapmaca oynarsınız ;D