Ynt: Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (20-21 Aralık 2008)
Herkeze selamlar bu kamp etkinliği çok güzel bir fikir olmuş buluşma tarihide çok güzel gözüküyor umarım bir sorun çıkmaz. nasip olursa bende katılmayı çok istiyorum.bende 1 adet çift katlı hiç kullanılmamış çadır, 2 adet uyku tulumu, mat ve çadırın hiç kullanılmamış şişme yatağı var ben aracımda kalacağım için ihtiyacım yok isteyen arkadaşlara verebilirim. umarım çok katılımlı güzel bir etkinlik olur.
Kağan, listeye ekliyorum seni, malzemelerinin tamamını kamp alanına getirirsen iyi olur, eksiği olan arkadaşlarımız var çünki ...Hangi aracınla geleceğini belirtirsen çok iyi olur.
Bu arada korkan,karşı çıkan olmazsa biz köpüşümüzü de getirmek istiyoruz
bu sefer. Adı Ares. Birazcık doberman ama kendisinin bundan haberi yok,
çok uysal ve tatlıdır İzin varsa onun da ilk kamp deneyimi olacak... ;D
Bir aksilik çıkmazsa geliyorum. Kamp malzemem var. Geçenlerde Işık dağındaydık, şansımıza hava çok güzeldi. Orman içinde çok güzel offroad parkurları keşfettik.
Zerrin , Fatih , Kaan , Eren uyku tulumum, üçkişilik çadırım, matım, cj5im, heycanım ve deliler gibi gelme isteğim varrrr ama o tarihte askerde olacağım...Askerr dönüşü ankaradayım artık, aranızda olmayı çoooooook isteriim ... size çooooooooookkkkkkkkkkk iyi eğlenceler... benim yerimede kudururun