Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 698
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 81,565
Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

bu arada hamdı abının yanında olmamız gerekn bır konu var sayfa 12 nın sonunda okursanız anlarsınız 13. sayfada yazdım bende bır seyler haberınız olsun arkadaşlar

brothers' Alıntı:
istersen yine sucuk ekmeğe talim edelim karda semaver çayla iyi gidiyor

tamam olur benım ıcın yıyenbılır en guzelı :smiley::smiley::smiley:

Etiketler

hamdı abının mevzuda bu okuyunca anlayacaksınız

Açılmış olan ankaralı ofroad sevenler buraya ve ankara grubu serbest muhabbet köşesinin silinmiş olduğunu gördüm.
aylar önce ankara gurubu köşesine yazılıyordu.oradada sadece tanıtım yapılsın diyerek muhabbet mesajları silinmişti.
şimdi soruyorum,eyy işgüzar moderatör yada admin hadi sildin amenna,ama niye sildin?bir kusurumuz varsa bilmek isteriz.
yada bir açıklama gereğini niçin esirgedin.seni bilmem ama bizler medeni insanlar olarak bunu beklerdik.
ve bekliyoruzda medenice. zira benim vaktim çok 8 saat vardiyadan sonra 16 saat işim yok.topic açma delisi olabilirim.
taki yasaklı üye olana kadar.diyelim olduk.yani başka paylaşım siteleri yok buraya mecburmuşuz gibi hareketiniz var.
ankaralı grup olarak herzaman etkinlik topiclerindemi konuşucaz.ortakbi köşemiz olmayacakmı.yada bu grup ankarayı canlandırdı
dur deme zamanımı geldi?
madem topicleri bukadar hassas inceliyorsunuz
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64307.msg762771#msg762771
bu topiği niye silmediniz.hükmü geçmiş.
bir daha söylüyorum,ivedi olarak cevap bekliyoruz.özelden olmasın lütfen.
saygılar.

mserdemir' Alıntı:
bu arada hamdı abının yanında olmamız gerekn bır konu var sayfa 12 nın sonunda okursanız anlarsınız 13. sayfada yazdım bende bır seyler haberınız olsun arkadaşlar

okudum onun için muratın orada bir çay içmeyi teklif etmiştim ; bu konu birkaç haftadır bahsettiğim yere doğru gidiyor

brothers' Alıntı:
okudum onun için muratın orada bir çay içmeyi teklif etmiştim ; bu konu birkaç haftadır bahsettiğim yere doğru gidiyor

inşallah gıtmez oraya dogru yazık olur cunku

neyse olmadı bende gelırım hamdı abı falan hep bırlıkde gıderız muratın yanına bakalım o ne dıyecek

mserdemir' Alıntı:
inşallah gıtmez oraya dogru yazık olur cunku

neyse olmadı bende gelırım hamdı abı falan hep bırlıkde gıderız muratın yanına bakalım o ne dıyecek

sensiz olmaz zaten

brothers' Alıntı:
sensiz olmaz zaten

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

akşam şu telsizi deneyelımmı ben arayım senı ac telsızı bakalım evler arası cekecekmı

mserdemir' Alıntı:

akşam şu telsizi deneyelımmı ben arayım senı ac telsızı bakalım evler arası cekecekmı

o mesafeden zor ama neden olmasın eve geçince ararım seni ; olmadı cb lerden muhabbet ederiz ;)

selim işler çoktu öğlen yemeğede çıkamadım şimdi gözüm sürekli avatarına takılıyor ;D ;D ;D

brothers' Alıntı:
selim işler çoktu öğlen yemeğede çıkamadım şimdi gözüm sürekli avatarına takılıyor ;D ;D ;D

hahha goruntu fecı yaf ınsan kendı avatarına bakarken karnı guruldaramı :smiley::smiley::smiley: bıde sıgarayı bırakdım 12 sılındırlı gıbı yakmaya basladım valla

sureklı bırseyler yıyorum

mserdemir' Alıntı:

yaaa bende telsiz istioruuumm :(:(

mjeliada' Alıntı:
yaaa bende telsiz istioruuumm :(:(

arac telsizimi el telsizimi yanı cb mı pmr mı hangısı

pmr el telsızı 10 km menzıllı
cb arac telsızı 40 km menzıllı

mserdemir' Alıntı:
arac telsizimi el telsizimi yanı cb mı pmr mı hangısı

pmr el telsızı 10 km menzıllı
cb arac telsızı 40 km menzıllı

o arabaya olanlardan iştee... 1 arkadaşım var polis telsizi bile dinliyor çok eğlenceli :smiley:

mjeliada' Alıntı:
o arabaya olanlardan iştee... 1 arkadaşım var polis telsizi bile dinliyor çok eğlenceli :smiley:

sana o zaman cb telsız lazım bende alcam cb telsız yanı arac telsızı fakat soyle bı durum var senın polis telsizi bıle dınlıyor dedıgın arkadaşın amatör telsizcılık kursuna gıtmıstır ,onların frekansları falan bı degısık oluyo bende cok hakım degılım konuya aslında ama az cok bıldıgım bu

bızım alacagımız cblerde dınleyemıyorsun polıs telsızı falan 40 km capında cb telsızı olanlarla konusuyorsun veya 21.kanalda kamyoncularla ;D ;D

durum bundan ıbaret ben amator telsızcılık kursuna gıtcem o zaman haber verırım hep bırlıkde gıderız erhan abı falanda gelecek

mjeliada' Alıntı:

o polis telsizi muhabbetine burada girmeyelim !

o telsizler amatör lisans ile kullanılan telsizler ve polis frekansına girmeliri için ek işlemden geçiriliyor ve buda yasa dışı diye biliyorum

bizim araçlarımızda kullandığımız telsizler cb yani lisans gerektirmeyen halk bandı telsizler ve pmr el telsizlerimiz

mserdemir' Alıntı:
sana o zaman cb telsız lazım bende alcam cb telsız yanı arac telsızı fakat soyle bı durum var senın polis telsizi bıle dınlıyor dedıgın arkadaşın amatör telsizcılık kursuna gıtmıstır ,onların frekansları falan bı degısık oluyo bende cok hakım degılım konuya aslında ama az cok bıldıgım bu

bızım alacagımız cblerde dınleyemıyorsun polıs telsızı falan 40 km capında cb telsızı olanlarla konusuyorsun veya 22.kanalda kamyoncularla ;D ;D

durum bundan ıbaret ben amator telsızcılık kursuna gıtcem o zaman haber verırım hep bırlıkde gıderız erhan abı falanda gelecek

hep içimde kalmıştır polis telsizine girip 'Houston We've a problem here' demek :smiley: neyse o zaman kursa kadar cb telsiz dediğinizden alırım bende :smiley:

mjeliada' Alıntı:
hep içimde kalmıştır polis telsizine girip 'Houston We've a problem here' demek :smiley: neyse o zaman kursa kadar cb telsiz dediğinizden alırım bende :smiley:

o bahsettıgın problem sen olursun o zaman polıs problem cıkartır polıs problem cıkartırsa buyuk problem cıkartır ona gore

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.