Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 1 Şub 2011 #289 Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011) sernoberze' Alıntı: dönüş saatini kaç olarak planlıyoruz, Genişletmek için tıkla ... Ne zaman dönebilirsk gibi gözüküyor.. hadi hayırlısı ;D ;D
Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011) sernoberze' Alıntı: dönüş saatini kaç olarak planlıyoruz, Genişletmek için tıkla ... Ne zaman dönebilirsk gibi gözüküyor.. hadi hayırlısı ;D ;D
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 1 Şub 2011 #290 Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011) şimdi amirle konuştum, düşünüyorlarmış...
Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011) şimdi amirle konuştum, düşünüyorlarmış...
tanyolu Kamp II Mesajlar 441 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara\Nevşehir 1 Şub 2011 #291 Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011) benim 00.30 da nöbet almam gerekiyo inşallah bi terslik olmaz da ağiz tadıyla işe varırım.
Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011) benim 00.30 da nöbet almam gerekiyo inşallah bi terslik olmaz da ağiz tadıyla işe varırım.
sernoberze GEZMEZSEN NE OLACAK? Mesajlar 125 Tepkime Puanı 2 Yer ANKARA 1 Şub 2011 #292 Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011) bakalım hayırlısı,artık herşey güzel olur inş.
Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011) bakalım hayırlısı,artık herşey güzel olur inş.
tanyolu Kamp II Mesajlar 441 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara\Nevşehir 1 Şub 2011 #293 Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011) sernoberze' Alıntı: bakalım hayırlısı,artık herşey güzel olur inş. Genişletmek için tıkla ... güzel olacağı kesinde vakitlice olur inşallah
Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011) sernoberze' Alıntı: bakalım hayırlısı,artık herşey güzel olur inş. Genişletmek için tıkla ... güzel olacağı kesinde vakitlice olur inşallah
murat çelik Zirve Mesajlar 1,311 Tepkime Puanı 0 Yer kırşehirde dogdu ankarada yaşıyor 1 Şub 2011 #294 Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011) arkadşlar siz gitmeden gelmeyı planlıyorsunuz oldumu ya şimdi yola gidenin son halini sadece ALLAH bilir inşallah kazazıs belasız donerız ;D ;D
Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011) arkadşlar siz gitmeden gelmeyı planlıyorsunuz oldumu ya şimdi yola gidenin son halini sadece ALLAH bilir inşallah kazazıs belasız donerız ;D ;D
sernoberze GEZMEZSEN NE OLACAK? Mesajlar 125 Tepkime Puanı 2 Yer ANKARA 1 Şub 2011 #295 Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011) hafif bi tırsma söz konusu sanırım bizde ;D ;D ;D
Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011) hafif bi tırsma söz konusu sanırım bizde ;D ;D ;D
murat çelik Zirve Mesajlar 1,311 Tepkime Puanı 0 Yer kırşehirde dogdu ankarada yaşıyor 1 Şub 2011 #296 Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011) ben tahmin edıyorumkı cogu kımse gelmeyecek
Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011) ben tahmin edıyorumkı cogu kımse gelmeyecek
tanyolu Kamp II Mesajlar 441 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara\Nevşehir 1 Şub 2011 #297 Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011) murat çelik' Alıntı: ben tahmin edıyorumkı cogu kımse gelmeyecek Genişletmek için tıkla ... gelirler gelirler, bu eğlence kaçmaz.
Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011) murat çelik' Alıntı: ben tahmin edıyorumkı cogu kımse gelmeyecek Genişletmek için tıkla ... gelirler gelirler, bu eğlence kaçmaz.
murat çelik Zirve Mesajlar 1,311 Tepkime Puanı 0 Yer kırşehirde dogdu ankarada yaşıyor 1 Şub 2011 #298 Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011) pencereden bakmayın buyrun içeri arkadslar sizde katılın sohbete aranızda bu gezıye katılmak isteyen yok sanırım biraz cesaret işi gibisanırım ;D
Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011) pencereden bakmayın buyrun içeri arkadslar sizde katılın sohbete aranızda bu gezıye katılmak isteyen yok sanırım biraz cesaret işi gibisanırım ;D
sernoberze GEZMEZSEN NE OLACAK? Mesajlar 125 Tepkime Puanı 2 Yer ANKARA 1 Şub 2011 #299 Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011) gelirlerde fazla zorlamayabilirler,çünkü çoğumuzda standart 4*4 var sanırım,
Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011) gelirlerde fazla zorlamayabilirler,çünkü çoğumuzda standart 4*4 var sanırım,
sernoberze GEZMEZSEN NE OLACAK? Mesajlar 125 Tepkime Puanı 2 Yer ANKARA 1 Şub 2011 #300 Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011) zorluk derecesi standart araçlara göre yüksek olabilir belki bunu bilmiyorum birde mesafe ve süre uzadıkça maliyetlerde artıyor haliyle buda artı bir çekince yaratıyor olabilir.
Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011) zorluk derecesi standart araçlara göre yüksek olabilir belki bunu bilmiyorum birde mesafe ve süre uzadıkça maliyetlerde artıyor haliyle buda artı bir çekince yaratıyor olabilir.
sernoberze GEZMEZSEN NE OLACAK? Mesajlar 125 Tepkime Puanı 2 Yer ANKARA 1 Şub 2011 #301 Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011) bu mesajda 93 olmak için sadece ;D
Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011) bu mesajda 93 olmak için sadece ;D
tanyolu Kamp II Mesajlar 441 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara\Nevşehir 1 Şub 2011 #302 Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011) jeep ler standart hali ile çok başarılılar bizzat şahit oldum Akçaali etkinliğinde. sadece biraz fazla yakarsın o kadar.
Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011) jeep ler standart hali ile çok başarılılar bizzat şahit oldum Akçaali etkinliğinde. sadece biraz fazla yakarsın o kadar.
sernoberze GEZMEZSEN NE OLACAK? Mesajlar 125 Tepkime Puanı 2 Yer ANKARA 1 Şub 2011 #303 Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011) haklısın jeep ler başarılı ona güveniyorum zaten birde kar lastiği takıp gelicem inş. diğer taraftan sen halat bağlama yerini halledebildinmi
Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011) haklısın jeep ler başarılı ona güveniyorum zaten birde kar lastiği takıp gelicem inş. diğer taraftan sen halat bağlama yerini halledebildinmi
tanyolu Kamp II Mesajlar 441 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara\Nevşehir 2 Şub 2011 #304 Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011) cuma günü bakıcam o işe. olmazsada önemli değil arka ceki demirinden çekerler bizi
Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011) cuma günü bakıcam o işe. olmazsada önemli değil arka ceki demirinden çekerler bizi